.

Informații gratuite despre 5 mii de filme prin VideoMax pe o platformă Netopia; taxare la volum de trafic. Noul hit al Madonnei, "Hung up", disponibil în Play.

Connex - Vodafone a lansat luni 21 noiembrie FILMania, un nou serviciu în portalul Play, care oferă clienților noștri acces la cel mai bogat și divers conținut cinematografic disponibil pe telefonul mobil în România.

"Clienții Connex - Vodafone pot intra acum în universul filmelor, prin simpla utilizare a serviciului FILMania. Noul serviciu din Play oferă informații despre mai mult de 5 mii de filme, conținut video, precum și recenzii de filme și recomandări, actualizate săptămânal. Vom continua să adăugăm conținut nou și interesant în portalul Play, până când vom aduce Vodafone live! și în Romania", a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer, Connex - Vodafone.

FILMania îți spune totul despre actorii tăi favoriți, regizori faimoși, cele mai noi succese de casă sau filme clasice.

Clienții 3G Connex - Vodafone pot descărca acum videotrailere dintr-o ofertă variată care cuprinde 2000 de titluri de filme, noi apariții sau filme consacrate.
Tot conținutul FILMania poate fi descărcat gratuit; clienții Connex - Vodafone plătesc doar pentru traficul de date.

Conținutul FILMania este furnizat de compania de distribuție de film Videomax. Serviciul se bazează pe o platformă tehnică furnizată de Netopia.

În plus, clienții Connex - Vodafone se pot bucura de cel mai nou hit al Madonnei, "Hung up" disponibil în Play prin imagini, tonuri reale și polifonice și videoclip.

Portalul Connex Play a fost lansat în 7 iunie 2005, la scurt timp după introducerea serviciilor 3G în România. Portalul este accesibil tuturor clienților Connex care au serviciul WAP activat pe telefonul mobil. În plus, clienții Connex 3G au acces la televiziune în direct, 24 de ore din 24, prin Realitatea TV, și beneficiază de viteză de navigare de până la 384 kbps.

Connex-Vodafone este prima rețea video mobilă din România, cu un număr de 5.529.007 de clienți, la data de 30 septembrie 2005. Vodafone este cea mai mare companie de comunicații mobile din lume, cu divizii în 27 de țări și Rețele Partenere în alte 14 țări. Cu o gamă completă de servicii de telecomunicații mobile de voce și de date, Vodafone oferă în prezent servicii către 170 milioane de clienți din întreaga lume.