.

Cu BlackBerry de la Connex Vodafone, ai acces la toate resursele companiei tale, oriunde ai fi. Poți să primești și să trimiți e-mailuri în timp real, ai acces la Internet și Intranet, poți să-ți consulți calendarul, să efectuezi apeluri și să trimiți SMS-uri. Ca și cum ai fi tot timpul la birou.

BlackBerry de la Connex Vodafone '“ Biroul tău de Buzunar
Connex Vodafone oferă oamenilor de afaceri aflați în mișcare BlackBerry, una dintre cele mai performante soluții wireless de comunicații. Furnizat de compania Research In Motion (RIM), serviciul BlackBerry îmbunătățește semnificativ activitatea oamenilor de afaceri care doresc să fie conectați în permanență la resursele companiei. Potrivit studiilor efectuate pentru RIM de Ipsos-Reid, 98% dintre cele peste 3 milioane de utilizatori BlackBerry din întreaga lume confirmă că această soluție le-a îmbunătățit capacitatea de a fi la curent cu e-mail-urile pe care le primesc. Prin simpla utilizare a serviciului BlackBerry, ei economisesc circa 47 de minute în fiecare zi din timpul dedicat e-mailurilor și raportează o creștere de 29% a eficienței echipelor în care lucrează.

Trafic nelimitat pentru angajații marilor companii numai de la Connex Vodafone
Nevoile de comunicații cresc odată cu afacerea, iar marile companii urmăresc cu atenție optimizarea costurilor și a resurselor utilizate. Connex Vodafone oferă marilor companii o mână de ajutor: printr-un abonament cu trafic nelimitat pentru serviciul BlackBerry, angajații acestora pot trimite e-mailuri, sau pot atașa fișiere de dimensiuni mari, fără a întâmpina problema costurilor generate de depășirea traficului inclus.
Connex Vodafone aduce clienților săi două tipuri de servicii '“ BlackBerry Enterprise, care servește nevoilor de comunicații ale corporațiilor, și BlackBerry Internet, recomandat pentru utilizatorii individuali și pentru companiile mici.

BlackBerry Enterprise le oferă angajaților marilor companii posibilitatea de a se afla în legătură permanentă cu partenerii de afaceri și colegii de la birou. Mesajele care sosesc în contul de e-mail de la birou vor fi transmise automat către terminalul BlackBerry 7290. Toate fișierele și toate mesajele care au fost transmise sau cărora li s-a răspuns de pe terminal sunt sincronizate, în mod automat, cu contul de e-mail existent la birou.

Avantajele soluției devin cu atât mai evidente în cazul aplicațiilor utilizate în comun de mai mulți utilizatori pentru gestionarea clienților. De exemplu, un utilizator aflat la birou va putea vedea ce probleme au fost rezolvate de către colegii săi aflați pe teren. În plus, BlackBerry este o soluție cu un grad ridicat de securitate - un lucru important pentru comunicarea de afaceri.

BlackBerry în sprijinul micilor antreprenori
Utilizatorii individuali sau angajații companiilor mici pot citi acum e-mailuri și naviga pe Internet fără a avea nevoie de un computer, prin soluția BlackBerry Internet. Această soluție, dedicată abonaților Connex Vodafone care nu utilizează infrastructura de e-mail corporativă, le permite utilizatorilor să își citească poșta electronică din conturi de Yahoo!, MSN Hotmail sau AOL. Utilizatorul poate accesa, de asemenea, până la 10 conturi de e-mail, de business sau personale, pe un singur terminal.

Telefonie și SMS
BlackBerry 7290 oferit de Connex Vodafone este și un telefon mobil performant, care permite utilizatorilor ca, pe lângă e-mail instant, să efectueze convorbiri, să primească și să trimită SMS-uri. Mai mult, BlackBerry 7290 oferă posibilitatea de a transmite mesaje text fără limita de 160 de caractere impusă de un SMS obișnuit. Clienții Connex Vodafone pot să folosească serviciul BlackBerry și atunci când se află în străinătate, utilizând cele 66 de rețele partenere Connex Vodafone.

Lectură plăcută
Terminalul BlackBerry 7290 a fost optimizat astfel încât utilizatorul să poată citi cu ușurință informațiile afișate pe ecranul său. BlackBerry 7290 are un ecran de dimensiuni mari, care suportă 65,000 de culori, adică exact atât cât percepe în mod natural ochiul uman. Cel mai important este însă tipul de iluminare a ecranului. Spre deosebire de ecranele strălucitoare ale terminalelor orientate către divertisment și jocuri mobile, BlackBerry 7290 oferă o lumină confortabilă pentru ochi. Aceasta a fost numai una dintre provocările cărora le-au răspuns cu succes inginerii de la RIM. Pentru clientul serviciului BlackBerry oferit de Connex Vodafone, provocarea este să se pregătească pentru o nouă dimensiune a mobilității și a comunicării în afaceri.

Pentru mai multe detalii, vizitați www.connex.ro/blackberry sau magazinele Connex Vodafone.