.

Allied Telesis a introdus noi îmbunătățiri pentru cele mai vândute produse din seria de switch-uri Gigabit WebSmart eco-friendly GS950. Modelele AT-GS950/8, AT-GS950/16 și AT-GS950/24 sunt conforme cu standardul Gigabit Ethernet și reduc în același timp consumul energetic cu până la 50%. „Datorită actualizărilor realizate pentru noua serie GS950, Allied Telesis continuă să ofere clienților săi din mediul SMB aceleași funcționalități Gigabit Ethernet, în același timp îmbunătățind semnificativ eficiența energetică. Această diminuare considerabilă a consumului energetic echivalează cu reduceri de costuri pe termen lung și, în plus, clienții beneficiază și de o gamă largă de îmbunătățiri ale funcționalităților, realizate prin cel mai recent upgrade", precizează Melvyn Wray, Senior VP pentru Product Marketing EMEA în cadrul Allied Telesis.

O parte din modelele din familia GS950 operează fără ventilatoare interne, fiind adecvate pentru utilizare într-o gamă extinsă de medii de lucru. În plus, noile switch-uri au dimensiuni reduse față de versiunile anterioare, oferind clienților mai multă flexibilitate și contribuind la reducerea costurilor cu energia electrică.

Switch-urile sunt adecvate pentru instalare pe birou, pe perete sau montare în rack; toate porturile sunt auto MDI/MDI-X pentru simplificarea procesului de cablare. Fiecare port are și un LED pentru diagnosticare, permițând administratorilor de rețea să identifice rapid modul de conectare al fiecărui port.