.

Eveniment tradițional al companiei Omnilogic, Convergent Networks a ajuns în acest an la cea de-a șasea ediție. Urmând să se desfășoare sub sloganul 'New Business Opportunities for the Converged Communications Market' în data de 13 mai la Centrul de Conferințe Crowne Plaza, manifestarea își propune să aducă în atenția utilizatorilor oportunitățile viabile din domeniul telecomunicațiilor de pe piața românească.
Urmând un model de business desfășurat în cea mai mare parte prin intermediul partenerilor, Omnilogic oferă atât produse cu valoare adăugată, cât și servicii profesionale (expertiză pentru piața de telecomunicații și operatori) și se poziționează întotdeauna în avangarda noutăților și a tendințelor.
Încă de la prima ediție a Convergent Networks, organizată în 1999, Omnilogic a început să familiarizeze piața cu acest concept al convergenței mediilor de comunicare, moment în care acesta reprezenta o noutate chiar și la nivel internațional.
Importanța majoră a Convergent Networks este că propune în fiecare an o viziune remarcabilă în privința trendurilor majore de evoluție a domeniului IT&C și pe de o parte demonstrează nevoia de tehnologie, iar pe de altă parte reanalizează mesajul și rolul pe care aceasta trebuie să îl joace. Alături de serviciile integrate de telecomunicații, o tendință majoră o reprezintă adoptarea soluțiilor wireless și de VoIP, care vor aduce beneficii clientului final.
'Omnilogic este convins că piața românească de tehnologia informației, networking și comunicații a atins un nivel de maturitate necesar pentru a putea absorbi cele mai noi tehnologii mondiale și și-a structurat în consecință strategia, concentrându-și eforturile în această direcție, iar rezultatele pe care le-am obținut ne îndreptățesc credința că opțiunea noastră a fost corectă', apreciază domnul Gabriel Marin, Managing Director Omnilogic.
În toate edițiile anterioare, Convergent Networks a evidențiat că utilizatorul are nevoie de soluții eficiente care să asigure cel mai bun raport preț/performanță și că vor prospera companiile IT&C care vor gândi soluții pentru nevoile clienților.
În acest context, Omnilogic va demonstra la cea de-a șasea ediție a Convergent Networks, alături de partenerii săi, prin dezbateri și studii de caz concrete, că în acest moment convergența mediilor de comunicare a devenit o realitate, atât conceptual, cât și practic și reprezintă una dintre cele mai viabile soluții de penetrare și dezvoltare a domeniului IT&C.