.

Clienții companii ai COSMOTE România pot opta pentru COSMOTE Business Complet, un pachet de comunicare ideal pentru orice business dinamic și de succes, disponibil pentru contractele semnate pe 24 de luni. “COSMOTE Complet înseamnă, în primul rând, să fii conectat pe toate fronturile, atribut care în afacerile de succes este esențial. De aceea ne-am ales și parteneri pe măsură, prestigioși, fie că vorbim de presa economică, de industria de echipamente IT sau software”, precizează Ovidiu Ghiman (foto), Director Executiv Comercial - Segment Business, Romtelecom și COSMOTE România.

COSMOTE Business Complet include:
Internet COSMOTE nelimitat timp de 24 luni, la viteză 4G;
Acces la ediţia digitala a Ziarului Financiar, în secţiunea ZF Print de pe ZFCorporate.ro 24 luni;
Tableta HP ElitePad 1000 cu o configurație foarte puternică: cu 4 GB RAM, 64 GB, ecran multi-touch de 10.1” rezoluție 1920x1200 px. Full-HD cu Gorilla® Glass 3, WIFI, 4G, conectare WIDI la echipamente compatibile;
Husa HP ElitePad și tastatură HP Slim Bluetooth;
Sistem de operare Windows 8.1 și Office 2013 preinstalate cu multiple conturi de utilizator pe aceeași tabletă; în plus, este asigurat gratuit spațiul de stocare în cloud de 15 GB, prin OneDrive.

La rândul său, Orlando Nicoară, General Manager, Mediafax Group, a declarat: “Ziarul Financiar face încă un pas în adaptarea formatului în care cititorii au acces la informaţia de business de calitate, de care au nevoie la orice oră din zi. Prin acest proiect, realizat în asociere cu importanţi jucători din telecom, software şi hardware de pe piaţă, ZF îşi certifică încă o dată poziţia de lider şi trendsetter în industria media de business din România.”

 „A obține un impact mai mare cu resurse mai puține este o prioritate pentru toți clienții noștri de business, în această lume bazată pe mobilitate și cloud. Suntem încântați să contribuim în acest parteneriat cu cea mai productivă platformă de mobilitate, cu ajutorul căreia clienții noștri pot obține mai mult din activititățile cu valoare ridicată”, a adăugat Kostas Loukas, General Manager, Microsoft Romania.

“Asimilarea tabletelor în segmentul de business se realizează rapid și în România, iar tableta HP ElitePad 1000 inclusă în acest pachet este dedicată mediului de afaceri, fiind un produs extrem de performant, premiat la CES 2014 cu Best Innovation in Design & Engineering Award. Tableta se lansează pe piața noastră în cadrul acestui parteneriat, iar alegerea acestui model de către partenerii Ziarul Financiar, COSMOTE România și Microsoft, ca soluție optimă de mobilitate pentru clienții comuni de business, reprezintă o confirmare suplimentară a atuurilor acestei platforme, din multitudinea de opțiuni existente în piață. Suntem încrezatori că împreună putem avea un impact considerabil în transformarea postului de lucru din organizații, oferind în premieră utilizatorului de tehnologie avantajele deplinei mobilități și flexibilități, atât la birou cât și în afara lui”, a declarat Cristian Gilmeanu, Sales Manager, Printing and Personal Systems HP România.

Pachetul este disponibil cu o reducere de peste 600 de euro (fără TVA),  la prețul de 778,76 euro (fără TVA), achitat integral în momentul achiziției. Mai multe detalii despre ofertă sunt disponibile accesând acest link sau apelând 0800.800.763.

COSMOTE România avea aproximativ 6 milioane de clienţi la 31 martie 2014. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte acoperirea naţională a rețelei. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,5 milioane de clienţi.

 

www.cosmote.ro