.

 

Noile pachete COSMOTE Business ofera angajatilor posibilitatea sa comunice gratuit si nelimitat, precum si 8 planuri tarifare flexibile cu minute nationale incluse

COSMOTE Romania lanseaza astazi COSMOTE Business, solutia completa de comunicare pentru companii, ce ofera 8 planuri tarifare care includ intre 10-1000 de minute nationale si tarife accesibile in functie de destinatia apelurilor. Inca o premiera adusa de COSMOTE pe piata de telecomunicatii din Romania, extra optiunea Business Group ofera companiilor de orice talie convorbiri nelimitate si gratuite intre angajati, indiferent de ora sau zi. Taxa lunara pentru aceasta extraoptiune difera in functie de abonamentul ales si se incadreaza intre zero si 10 euro.

Alte beneficii unice includ tarife speciale de numai 0.06 euro/minut pentru apelurile efectuate catre retelele COSMOTE si Romtelecom in afara numarului de minute incluse in abonament, o echipa dedicata de relatii cu clientii disponibila 24 de ore pe zi, precum si acces la o serie de extra optiuni de voce, SMS si MMS.

'Pachetele COSMOTE Business sunt destinate companiilor care isi doresc o gestionare mai eficienta a costurilor de comunicare si in acelasi timp, sa ofere angajatilor posibilitatea unica pe piata sa comunice intre ei nelimitat si gratuit. COSMOTE si-a concentrat eforturile pentru a dezvolta servicii accesibile si de calitate, in paralel cu extinderea si modernizarea retelei de acoperire, imbunatatirea serviciului de relatii cu clientii, extinderea lantului de magazine de retail la nivel national si dezvoltarea celor mai accesibile si flexibile pachete de comunicare pentru companii', a spus Adrian Florea, Manager Departament Dezvoltare Produse si Servicii, COSMOTE.
 
Pachetele COSMOTE Business se adreseaza tuturor companiilor, persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate si sunt disponibile prin intermediul retelei nationale de distributie, care cuprinde peste 600 de magazine COSMOTE, Germanos, Romtelecom, Internity si dealeri independenti.