.

COSMOTE a anunțat pe 9 martie lansarea a două noi extraopțiuni pentru abonații care doresc să comunice mai mult și mai eficient cu familia sau prietenii. COSMOTE a extins oferta cu extraopțiunea de 500 de minute + 500 de SMS-uri în rețea prin introducerea de apeluri nelimitate către unul sau trei numere favorite, în rețea.

Astfel, pentru orice nou abonament încheiat până pe 10 aprilie, utilizatorii COSMOTE pot alege extraopțiunea 500 de minute + 500 SMS-uri + apeluri nelimitate către 1 număr favorit în rețea, pentru numai 5 Euro/lună (fără TVA) sau cea de 500 de minute + 500 SMS-uri + apeluri nelimitate către 3 numere favorite în rețea, pentru numai 7 Euro/lună (fără TVA).

Odată activată extraopțiunea, utilizatorii își pot defini numărul sau numerele favorite trimițând un mesaj fără text la numărul 333 și urmând instrucțiunile. Apelurile către numerele favorite sunt gratuite, nelimitate, indiferent de intervalul orar și pot fi efectuate atât timp cât extraopțiunea este activă.

Cei care își activează o extraopțiune și se abonează pentru o perioada de 2 ani primesc trei luni de abonament gratuit și până la 1.100 de minute naționale bonus, incluse în această perioadă contractuală.

De această ofertă pot beneficia și abonații existenți, a căror perioadă inițială contractuală a expirat și care aleg să își reînoiască abonamentul prin preluarea ofertei promoționale, conform programul de loialitate „COSMOTE pentru tine". Ei primesc în plus între 60 și 780 de minute gratuite pe an, către orice rețea națională, în funcție de planul tarifar.