.

De Sf. Valentin și Dragobete, COSMOTE a creat i love you, un nou meniu în portalul i-mode, a anunțat compania pe 10 februarie 2008.

Prin meniul special i love you, utilizatorii i-mode găsesc o varietate de imagini de fundal, tonuri de apel și felicitări vituale tematice, pe care aceștia le pot descărca și trimite persoanei iubite, cu ajutorul aplicației e-mail de pe telefonul lor i-mode.

De asemenea, i love you le pune la dispoziție zeci de declarații de dragoste și mesaje haioase gata compuse, de expediat prin SMS. Tot în acest meniu special creat, utilizatorii i-mode primesc sugestii de cadouri, sau pot face rezervări la spectacolele și evenimentele preferate ale persoanei iubite.

Cei care vor sa afle mai mult despre viitorul relației lor consultă horoscopul, iar prin „kuplometru" își verifică și compatibilitatea cu partenerul.

Dacă plănuiesc o cină romantică, găsesc inspirație și rețete originale în meniul i-mode, sau pot apela la serviciile unei firme de catering, cu ajutorul numerelor din Agenda Romtelecom. De asemenea, pot condimenta întâlnirea cu glume din rubricile speciale.