.

La numai o saptamana dupa aniversarea primului sau an pe piata romaneasca, COSMOTE Romania anunta ca a depasit pragul de 1 milion de clienti. In cadrul unui eveniment special organizat cu aceasta ocazie, COSMOTE a acordat norocosului client numarul 1 milion, Alexandru Morar, 1.000.000 de minute gratuite pe an catre orice retea, pe viata, si un telefon performant.

Referindu-se la acest moment important pentru companie, Dl. Nikolaos Tsolas, CEO COSMOTE Romania, a declarat: 'Depasirea pragului de 1 milion de clienti in numai un an de activitate in Romania reprezinta un indicator evident al receptivitatii pietei fata de produsele si serviciile noastre si al increderii consumatorilor in marca COSMOTE. Pretuim in egala masura fiecare client care ne acorda incredere si vom continua sa reprezentam cea mai buna optiune de pe piata de servicii de telefonie mobila.'

Alexandru Morar, consultant financiar din Bucuresti, in varsta de 23 de ani, care s-a alaturat recent retelei COSMOTE si a devenit totodata norocosul client numarul 1 milion, a declarat: 'Am ales sa devin client COSMOTE deoarece este o marca de incredere si singurul operator de pe piata cu oferte simple si oneste, si beneficii unice precum telefoane gratuite incluse la orice abonament si tarif fix catre orice retea.'

Operatorul de telefonie mobila cu cea mai extinsa prezenta in Europa de Sud-Est, Grupul COSMOTE inregistreaza in prezent peste 10 milioane de clienti in cele 5 tari in care opereaza si si-a propus sa ajunga la 15 milioane de clienti in 2009. Operatiunile in dezvoltare ale Grupului in Romania vor contribui semnificativ la atingerea acestui obiectiv.

COSMOTE a sarbatorit pe 6 decembrie un an de promisiuni indeplinite si succese in Romania.  Pe parcursul primului sau an pe piata romaneasca, COSMOTE a reusit in timp record sa isi extinda acoperirea retelei la nivel national la 95% din populatie. In acelasi timp, compania si-a consolidat reteaua de distributie, care cuprinde aproape 600 de magazine in toata tara. Anul acesta, COSMOTE a creat 300 de noi locuri de munca, marindu-si echipa la 700 de angajati.

In 2007, COSMOTE intentioneaza sa isi continue investitiile in consolidarea marcii, oferirea serviciilor inovatoare si competitive, si atragerea unui numar mai mare de clienti.