.

COSMOTE Grecia a anunțat pe 23 septembrie 2007 lansarea serviciului "ONEphone", care permite folosirea telefonului mobil ca și linie fixă în momentul în care utilizatorii sunt acasă. Astfel, clienții COSMOTE pot suna la orice număr fix din Grecia la aceleași costuri ca și cele pentru telefonia fixă.

Noul serviciul "ONEphone" este disponibil pentru 5 euro/lună și include:

- 200 de minute către orice rețea de telefonie fixă din Grecia
- Tarife de telefonie fixă pentru orice rețea de telefonie fixă din Grecia, după utilizarea celor 200 de minute

Serviciul este activ pentru apelurile inițiate din interiorul locuinței și dintr-o arie delimitată din jurul acesteia. Înainte de inițierea unui apel, utilizatorul este informat dacă se află în perimetrul în care serviciul este funcțional sau nu, urmând să fie tarifat în mod corespunzător.

Serviciul COSMOTE ONEphone este disponibil pentru următoarele tipuri de abonamente: COSMOTE 60 - 1000, COSMOTE Privileged 60 - 1000, Professional Individual COSMOTE 120 - 1000, COSMOTE Unlimited 1, 2 și 3, precum și COSMOTE ADSL 120, 240 și 480. Serviciul poate fi activat prin intermediul rețelei de retail a COSMOTE, în Grecia.
 
Pentru a oferi clienților oportunitatea să testeze și să se familiarizeze cu noul serviciu, COSMOTE pune la dispoziție celor care îl activează o lună de utilizare în mod gratuit.

COSMOTE Grecia a lansat și abonamentul "COSMOTE Acasă", care oferă utilizatorilor 500 de minute gratuite pentru convorbiri către orice rețea de telefonie fixă, pentru 12.5 euro/lună.