.

 

București, 12 iulie 2006 - COSMOTE România introduce cel mai mic tarif unic de roaming de numai 0,65 euro pe minut, cu TVA inclus, pentru convorbiri către toate destinațiile, valabil atât pentru abonați, cât și pentru utilizatorii cartelei COSMOTE care vorbesc în roaming în țările unde Grupul COSMOTE este prezent: Grecia, Bulgaria, Albania și Fosta Republică Iugoslavă Macedonia. În plus, clienții COSMOTE care utilizează serviciul de roaming în țările mai sus menționate, beneficiază de asemenea de tarif unic accesibil de 0,47 euro/minut pentru apeluri primite și 0,29 euro/mesaj pentru trimiterea de SMS (tarife cu TVA inclus).
 
Clienții COSMOTE care doresc să beneficieze de tarife fixe de roaming către orice destinație trebuie să selecteze de pe telefonul mobil rețelele COSMOTE din Grecia, GLOBUL în Bulgaria, AMC în Albania și COSMOFON în Fosta Republică Iugoslavă Macedonia. Serviciul de roaming este pre-activat pentru utilizatorii Cartelei COSMOTE, iar abonații au posibilitatea de a-l activa apelând Centrul de Relații cu Clienții COSMOTE la numărul cu acces gratuit 1234.
 
'Prin politica noastră de tarifare unică și accesibilă, COSMOTE România este încântată să ofere clienților săi tarife unice de roaming către orice destinație, în țările unde Grupul COSMOTE este prezent', declară Oana Cristea, Roaming & Interconnection Manager la COSMOTE România.
 
Pentru clienții cu abonament, serviciile de roaming COSMOTE sunt disponibile în 238 de rețele din 112 țări, iar utilizatorii cartelei COSMOTE beneficiază de serviciile de roaming la prețuri accesibile în 214 rețele din 111 țări.