.

COSMOTE România a lansat tariful unic de 10 eurocenți/minut pentru toate rețelele naționale, cel mai mic tarif unic către orice rețea, aplicabil tuturor utilizatorilor Cartelei COSMOTE care au o extraopțiune activă, a anun'at compania pe 25 martie.

"Mulți utilizatori dețin două sau chiar trei telefoane mobile pentru a putea comunica, la tarife accesibile, cu prietenii lor care utilizează serviciile altor rețele de telefonie mobilă. COSMOTE vine acum cu o propunere menită să schimbe această practică, de multe ori incomodă. Astfel, oferim utilizatorilor Cartelei COSMOTE, care au o extraopțiune activă, posibilitatea să comunice mai mult cu cei dragi la cel mai mic tarif unic de pe piață, fără sa fie restricționați de costurile de a apela alte rețele", declară Costas Kapetanopoulos, Director Marketing și Comunicare COSMOTE România.

În plus, utilizatorii Cartelei COSMOTE care realizează reîncărcări ale contului lor cu minimum 5 euro în fiecare lună, timp de un an, primesc un bonus de cel puțin 24 de euro într-un an, în funcție de valoarea reîncărcării. Astfel, lunar, pentru prima reîncărcare cu o cartelă valorică de minim 5 euro, utilizatorul primește, pe lângă 20% din valoarea sumei reîncărcate, încă un euro bonus.

Utilizatorii noi ai Cartelei COSMOTE pot activa una dintre cele 2 extraopțiuni disponibile: All Inclusive, cu 300 minute + 300 SMS-uri în rețea și 10 minute naționale pentru numai 5 Euro / lună sau Top 5, ce le pune la dispoziție 400 minute și 400 de SMS-uri cu 5 prieteni COSMOTE, pentru 5 euro/lună. În același timp, utilizatorii existenți își pot reactiva extraopțiunea curentă sau pot migra la oferta All Inclusive, în perioada promoției.