.

COSMOTE România a anunțat pe 23 iunie că își reconfigurează portofoliul de abonamente destinate persoanelor fizice, prin lansarea noilor pachete COSMOTE FULL OPTION, care oferă utilizatorilor atât minute naționale, cât și minute în rețea și mesaje scrise, mergând chiar până la comunicare nelimitată în rețea, în funcție de planul tarifar ales.

Noile abonamente au fost realizate în urma studiilor de piață desfășurate la nivel național, pentru a include cât mai multe beneficii, conform nevoilor de comunicare identificate. COSMOTE FULL OPTION reprezintă cea mai competitivă ofertă din piață, acoperind complet nevoile de comunicare ale clienților prin oferirea celui mai mare numar de minute și SMS-uri incluse în abonament, la cele mai atractive prețuri. În plus, COSMOTE introduce pentru prima dată în România apeluri și SMS-uri nelimitate și gratuite pentru toți cei care aleg abonamentele COSMOTE FULL OPTION 200 – 730.

Abonamentele, disponibile în 7 variante, pornesc de la 5,95 euro/lună, TVA inclus, pentru COSMOTE FULL OPTION 60 (care oferă 60 de minute naționale, 500 de minute și 500 de SMS-uri) și ajung la 59,5 de euro/lună, TVA inclus, pentru COSMOTE FULL OPTION 730 - pachet ce include 730 de minute naționale, convorbiri și mesaje scrise gratuite nelimitat în rețea.

Convorbirile efectuate în afara abonamentului sunt taxate cu 0,107 euro în rețea și 0,178 euro în alte rețele (tarifele includ TVA).

Vechile abonamente COSMOTE nu mai sunt disponibile pentru noi activări. Toți abonații existenți care beneficiază de acestea pot să își păstreze vechile planuri tarifare sau pot opta pentru una dintre noile variante, în funcție de condițiile contractuale de care beneficiază.