.

COSMOTE România a lansat pe 28 octombrie www.imodeblog.ro, un proiect prin intermediul căruia utilizatorii și toți cei interesați de serviciul i-mode pot împărtăși păreri și pot afla noutăți despre serviciu și tehnologie.

www.imodeblog.ro este primul blog din România dedicat unui produs din sectorul telecomunicațiilor mobile, susține compania.

„Blogul i-mode își dorește să devină un punct de întâlnire între utilizatorii acestui serviciu, toți cei care sunt interesați de această tehnologie, și membrii echipei care l-au implementat in România. Este o modalitate prin care dorim să fim alături de utilizatorii noștri, să obținem reacțiile lor prompte și să includem cele mai interesante idei în planurile de extindere a serviciului i-mode în România", spune Adrian Florea, Manager Dezvoltare Servicii și Produse COSMOTE România, și cel care a gestionat implementarea serviciului i-mode în România.

www.imodeblog.ro va fi dezvoltat și extins in continuare de echipa COSMOTE, fiind unul din proiectele inedite de comunicare on-line din România.