.

COSMOTE a anunțat pe 7 iulie lansarea serviciului gratuit e-Bill, prin intermediul căruia toți abonații, atât rezidențiali cât și companii, pot consulta electronic facturile emise și pot obține o serie de rapoarte personalizate.

Abonații care activează e-Bill au la dispoziție site-ul dedicat https://ebill.cosmote.ro, unde pot consulta facturile emise de la momentul activării serviciului, precum și date statistice referitoare la numărul total al apelurilor realizate, rapoarte pentru fiecare număr de telefon deținut, costuri etc. De asemenea, abonații mai pot realiza, prin intermediul acestei aplicații, statistici personalizate și pot descărca informațiile în fișiere de tipul PDF, TXΤ, XML sau EXCEL.

Acest serviciu include și notificarea printr-un e-mail în momentul emiterii unei noi facturi, cât și posibilitatea de a printa factura în întregime sau parțial. Serviciul poate fi activat prin intermediul magazinelor COSMOTE și a celor partenere. Pentru a asigura securitatea informațiilor, serviciul e-Bill poate fi accesat numai cu ajutorul unui nume de utilizator și a unei parole, furnizată inițial de COSMOTE și personalizată ulterior de către abonat.