.

București, 6 iulie 2006 '“ COSMOTE România, în efortul său continuu de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor românilor, lansează începând de mâine o nouă extraopțiune simplă și fără steluțe care oferă atât abonaților existenți cât și celor noi posibilitatea să vorbească cu 1 eurocent pe minut (TVA inclus) în rețeaua COSMOTE, la orice oră din zi și din noapte. Extraopțiunea oferă tuturor abonaților COSMOTE 300 de minute pe lună pentru numai 3 euro (TVA inclus) și este disponibilă pentru toate planurile tarifare.
 
Abonații COSMOTE existenți și cei noi își pot activa extraopțiunea între 7 iulie și 7 august 2006 la oricare dintre cele aproape 500 de magazine ale COSMOTE sau ale partenerilor săi, printre care RomTelecom, Germanos și Internity. Odată activată în perioada ofertei, extraopțiunea rămâne disponibilă pe viață și poate fi activată și dezactivată la cerere.
 
'În conformitate cu politica noastră onestă față de clienți, suntem încântați să lansăm o extraopțiune care diferențiază clar oferta COSMOTE pe piața serviciilor de telefonie mobilă prin accesibilitate, transparență și simplitate: 300 minute în fiecare lună pentru 3 euro (TVA inclus), adică doar 1 eurocent pe minut (TVA inclus) oricând, către orice numar COSMOTE, disponibil atât clienților existenți cât și celor noi', a declarat Directorul de Marketing și Comunicare al COSMOTE România, Dl. Costas Kapetanopoulos.
 
De asemenea, toate abonamentele COSMOTE, începând cu cel mai mic abonament de pe piață pentru doar 3 euro pe lună, oferă utilizatorilor minute naționale incluse, tarif unic în orice rețea și o selecție de telefoane performante GRATUITE.