.

București, 19 iulie 2006 '“ COSMOTE România lansează o nouă ofertă pentru cartela COSMOTE, cea mai accesibilă și avantajoasă cartelă de pe piață. În perioada 19 iulie '“ 19 august 2006, la activarea cartelei COSMOTE, utilizatorii primesc 20 de minute gratuite în rețea, iar la fiecare reîncărcare, în funcție de creditul achiziționat, aceștia continuă să primească până la 120 de minute gratuite către orice număr COSMOTE.
 
Astfel, toți cei care își activează cartela COSMOTE în perioada promoției beneficiază de 20 de minute gratuite în rețea la activare și la fiecare reîncărcare, timp de un an. În plus, pe lângă avantajele standard ale cartelei COSMOTE precum 20% bonus de încărcare și minute naționale la cel mai mic tarif unic de 0,16 euro în orice rețea, toți utilizatorii cartelei COSMOTE primesc minute gratuite în rețea la fiecare reîncărcare în perioada promoției: câte 20 de minute gratuite la creditul de 5 euro, 40 de minute gratuite la creditul de 10 euro, 80 de minute gratuite la creditul de 20 euro și 120 de minute gratuite la creditul de 30 euro.
 
Alte beneficii unice ale cartelei COSMOTE includ un tarif fix de 0,10 euro pe minut către un număr favorit în orice rețea, cea mai lungă valabilitate de pe piață de 12 luni, serviciul de notificare prezență gratuit și cel mai mic tarif unic de roaming de 0,65 euro în țările în care COSMOTE este prezent.
 
'Noua ofertă disponibilă pentru cartela COSMOTE le permite utilizatorilor de servicii preplătite să vorbească mai mult cu prietenii și familia pe perioada verii și îi recompensează cu minute gratuite în rețea la fiecare reîncărcare, în funcție de valoarea creditului,' spune Adrian Florea, Product & Services Development Manager la COSMOTE România.
 
Pentru utilizatorii cartelei COSMOTE, dar și pentru clienții cu abonamente, compania a introdus recent cel mai mic tarif unic de roaming de numai 0,65 euro pe minut, cu TVA inclus, pentru convorbiri către toate destinațiile în țările unde Grupul COSMOTE este prezent: România, Grecia, Bulgaria, Albania și Fosta Republică Iugoslavă Macedonia.