.

COSMOTE România a anunțat pe 12 august că a încheiat recent o serie de acorduri de roaming care permit utilizarea acestui serviciu în locații exotice precum Antigua, Aruba, Barbados, Bermuda, Insulele Cayman, Republica Dominicană, Grenada, Haiti, Samoa, St. Kitts și Nevis, St. Lucia, St. Vincent, Insulele Turks și Caicos, Trinidad & Tobago, Anguilla și Columbia.

Astfel, abonații COSMOTE pot folosi acum serviciile de roaming în 275 de rețele de telefonie mobilă din 137 de țări, iar utilizatorii de Cartela COSMOTE au la dispoziție 237 de rețele, din 136 de țări. În plus, utilizatorii COSMOTE beneficiază de servicii GPRS în 19 țări.
 
“Creșterea înregistrată anul acesta pentru convorbirile în roaming este atât un reper al potențialului pe care noile acorduri și destinații îl au, cât și pentru îmbogățirea continuă a listei. Lunile de vara, în care majoritatea romanilor pleacă în concediu, aduc cu sine și o creștere a traficului în roaming. Cu ajutorul noilor acorduri încheiate de COSMOTE, utilizatorii pot ține legătura cu cei dragi din orice colț al lumii ar călători”, a declarat Oana Cristea, Manager Roaming & Interconectare în cadrul COSMOTE România. 

În ceea ce privește destinațiile din cadrul Uniunii Europene, COSMOTE România a anunțat că, începând din data de 30 august, toți utilizatorii săi pot beneficia de tarife reduse în roaming pentru destinații din această zonă, atât pentru apelurile primite cât și pentru cele date, ca urmare a noilor reglementări comunitare. Astfel, utilizatorii COSMOTE vor putea iniția apeluri către orice destinație din Uniunea Europeană pentru 0,49 Euro/minut + TVA și vor fi taxați cu 0,24 Euro/minut +TVA pentru apelurile primite.

Mai multe informații despre destinațiile și tarifele de roaming sunt disponibile pe www.Cosmote.ro sau apelând Serviciul de Relații cu Clienții la 1234.