.

 

COSMOTE a anuntat miercuri, 2 mai, ca a extins acoperirea GSM in ringul principal al metroului bucurestean, tranzitat zilnic de peste 90% dintre cei care folosesc acest mijloc de transport.

Clientii COSMOTE pot de acum comunica in permanenta cu familiile, prietenii si colegii in peste 20 de statii si pe traseele principale de metrou din capitala, inclusiv pe rutele cele mai circulate precum Piata Victoriei, Piata Universitatii, Piata Unirii, Eroilor, Izvor, Gara de Nord, Obor etc.

'COSMOTE s-a angajat sa ofere acoperire de calitate si in reteaua Metrorex, tinand cont ca metroul este cel mai popular mijloc de transport public folosit in Bucuresti, fiind tranzitat zilnic de sute de mii de oameni in drum spre serviciu sau casa. Mai mult de 70% din investitiile companiei vizeaza continuarea dezvoltarii retelei si calitatii semnalului, in decursul urmatoarelor luni urmand sa finalizam proiectul de extindere a acoperirii la metrou pentru a oferi servicii de calitate pretutindeni unde romanii locuiesc, muncesc si calatoresc', a declarat Lampros Iskos, Director Executiv pentru Dezvoltarea Retelei si Operatiuni, COSMOTE Romania.

La nivel national, COSMOTE asigura in prezent acoperire pentru aproape 95% din populatia Romaniei si peste 82% din teritoriu.