.

 

In urma cresterii accentuate a utilizarii serviciilor de voce, mesagerie scrisa si servicii multimedia, COSMOTE continua sa inoveze piata romaneasca prin introducerea unei noi extra optiuni pentru Cartela COSMOTE, care include 200 de minute + 200 SMS-uri + 50 MMS-uri in retea si 50 de minute catre reteaua Romtelecom pentru numai 5 euro/luna credit de comunicare.

'Urmand tendintele europene, romanii comunica din ce in ce mai mult prin intermediul telefonului mobil cu familiile, prietenii si partenerii de afaceri, utilizand serviciile de voce, mesagerie scrisa si multimedia. Bazandu-ne pe succesul inregistrat de extra optiunile care combina servicii de voce si text, lansate in premiera de COSMOTE, si pe tendinta ascendenta de utilizare a acestora, suntem increzatori ca noua extra optiune, care introduce mesaje multimedia si minute catre numere fixe, va raspunde cererii in crestere de pachete de servicii integrate', a declarat Adrian Florea, Manager Departament Dezvoltare Produse si Servicii, COSMOTE.

Extra optiunea este disponibila pentru utilizatorii care isi activeaza Cartela COSMOTE intre 12 '“ 30 aprilie apeland sau trimitand un mesaj la numarul gratuit 250. Noua extra optiune este promovata prin intermediul unei campanii integrate de comunicare derulata la radio, TV, outdoor, print si pe Internet.