.

Cosmote România a lansat un produs inovativ pentru noii utilizatori de prepaid – Cartela Bonus – prin intermediul căruia aceștia pot beneficia de un credit bonus de 5 Euro (câte 1 Euro alocat în fiecare lună începând cu momentul primei încărcări). Bonusul poate fi folosit atât pentru convorbiri în rețea, nationale sau internaționale, cât și pentru achiziționarea de extraopțiuni sau servicii cu valoare adăugată.

 

"De la începutul anului, Cosmote a lansat o serie de oferte inovative pentru utilizatorii de prepaid, precum Pocket Minutes, Cartela de Suporter – disponibilă în ediție limitată în Județul Cluj și cele mai relevante extraopțiuni de voce și SMS de pe piață. Cartela Bonus include și mai multe posibilități de comunicare pentru utilizatorii de servicii prepaid, reprezentând în același timp o alternativă flexibilă pentru eficientizarea bugetelor de comunicare", a declarat Gabriel Ioniță, Product & Services Development Senior Manager, Cosmote România.

 

Utilizatorii noului produs beneficiază de un credit de comunicare bonus în valoare de 5 Euro, distribuit pe o perioadă de 5 luni de la activarea acesteia. Un euro este acordat după efectuarea primei reîncărcări, de minimum 3 Euro. Restul bonusului, în valoare de 4 Euro, este distribuit în mod egal în următoarele 4 luni și este acordat în prima zi calendaristică a fiecărei luni, indiferent dacă utilizatorul și-a mai reîncărcat contul sau nu.

 

Tarifele pentru Cartela Bonus sunt cele standard pentru apelurile și mesajele text naționale și internaționale, excepție făcând cazul în care utilizatorul își activează o extraopțiune. Cartela Bonus include aceleași beneficii ca și Cartela Cosmote: apeluri internaționale, roaming, SMS, MMS, Transfer Credit, Internet Wireless, Notificare Apeluri Pierdute și multe altele. De asemenea, utilizatorii Cartelei Bonus își pot activa extraopțiunile sau ofertele promoționale disponibile pentru Cartela Cosmote.

 

Cartela Bonus poate fi reîncărcată prin intermediul unei cartele răzuibile sau voucher electronic și trimiterea codului de reîncărcare la numărul *135* cod reîncarcare#, *100# sau printr-un apel la numerele 133 sau 135.