.

COSMOTE a anunțat pe 30 octombrie 2007 că a depășit 3 milioane de clienți în România. Pentru a marca acest eveniment, COSMOTE a încheiat un parteneriat cu Asociația Națională a Surzilor din România (ANSR) pentru a oferi membrilor acestei organizații 3 milioane de SMS-uri gratuite în rețea. ANSR are peste 30.000 de membri cu deficiențe de auz în România.

"Fiecare realizare ne ajută să devenim mai puternici, fără a ne distanța de cei care au crezut în noi și au ales să ni se alăture. Respectând obiectivul nostru de a facilita comunicarea cu cei dragi oriunde am fi, COSMOTE oferă, prin parteneriatul cu ANSR, și celor cu deficiențe de auz oportunitatea de a comunica în voie cu cei dragi, prin intermediul mesajelor scrise", declară Nikolaos Tsolas, CEO COSMOTE România.

COSMOTE pune la dispoziția celor care doresc să facă donații către ANSR o linie dedicată – 1277, fiecare SMS trimis către acest număr reprezentând o donație de 2 euro (inclusiv TVA), în sprijinul persoanelor cu deficiențe de auz. De asemenea, COSMOTE susține Asociația în dezvoltarea programelor sale la nivel național.
 
Prin depășirea pragului de 3 milioane de utilizatori în mai puțin de doi ani de prezență pe piață, COSMOTE este operatorul cu cea mai rapidă creștere în România, susține compania. Odată cu creșterea cotei de piață și a cererii pentru produsele și serviciile sale, COSMOTE estimează că își va atinge obiectivele financiare anunțate pentru România, de a înregistra EBITDA pozitiv în anul 2008 și a raporta profit în 2009.