.

COSMOTE România a anunțat pe 5 februarie numirea lui Konstantinos Petsas (foto) în funcția de Director IT, poziție deținută anterior de Christos Christopoulos, care și-a încheiat recent mandatul de trei ani alături de COSMOTE.

Petsas are o experiență de peste 15 ani în domeniul telecomunicațiilor. Activitatea sa în cadrul COSMOTE România a început în urmă cu doi ani, ca Manager al Departamentului CRM și Billing. Înainte de COSMOTE, Petsas a deținut funcția de Director Operațiuni IT și Aplicații Web în cadrul TIM Hellas, în Grecia. Experiența sa include și o perioadă petrecută la Intrasoft SA, unde a condus echipele care erau implicate în desfășurarea unor proiecte de anvergură pentru clienți din sectoarele public și privat din Grecia, Rusia, România, Cipru și în alte țări ale Uniunii Europene în domenii precum telecom, bănci, loterie și altele.

Petsas este licențiat în Electrotehnică, absolvind cursurile Universității Tehnice din Atena. De asemenea, el a absolvit și un MBA în cadrul Athens University of Economics and Business.