.

Noua cartelă Cosmote va fi lansată miercuri, 12 septembrie 2007, iar utilizatorii acesteia vor avea un credit inițial de 1 euro, care poate fi reîncărcat cu valori cuprinse între 3 și 30 de euro, la care se aplică un bonus de 20% din valoarea reîncărcată.

Noua Cartelă Cosmote poate fi achiziționată în peste 15.000 de puncte de vânzare pentru pachete preplătite și în mai mult de 770 de magazine Cosmote, Germanos, Internity, Romtelecom și dealeari independenți.

Pe lângă beneficiul de a avea cel mai mic preț de pe piață la achiziționarea pachetului cu SIM inclus, utilizatorii au și posibilitatea de a opta, în funcție de necesitățile de comunicare, pentru una din cele trei extraopțiuni disponibile în acest moment.

Astfel, ei pot alege lunar 300 de minute, 300 SMS-uri și 50 MMS-uri către orice număr Cosmote, alături de 50 de minute în rețeaua Romtelecom, în timp ce altă extraopțiune include 400 de minute și 400 de SMS-uri în rețea, lunar către 5 numere Cosmote. Utilizatorii pot opta și pentru cea de-a treia extraopțiune disponibilă, cu 150 de minute și 150 de SMS-uri pe lună, în rețeaua Cosmote.

Printre beneficiile unice ale Cartelei Cosmote mai sunt incluse și cel mai mic tarif unic, de 0,16 euro pe minut, către orice rețea națională sau apeluri către un număr favorit dintr-o rețea națională la 0,10 euro pe minut. Utilizatorii noii cartele au acces la toate serviciile disponibile pentru cartelele preplătite, printre care Contactează-mă (pentru cei rămași fără credit), Notificare Prezență și Mesagerie Vocală. Serviciile de roaming pentru Cartela Cosmote sunt valabile în 237 rețele din 136 de țări.

Clienții Cosmote care dețin cartele preplătite pot, de asemenea, să activeze serviciul i-mode® prin intermediul unui terminal mobil compatibil.