.

Cosmote România lansează Cosmote Private Wire, o soluție integrată de servicii de voce de telefonie mobilă și fixă, special concepută pentru utilizatorii corporate. Cosmote Private Wire se adresează cu precădere companiilor medii și mari care sunt interesate să își optimizeze costurile de comunicare între numerele de telefon mobile și fixe.

Clienții corporate au posibilitatea să contracteze serii de cate 10/100 de numere fixe sau multipli ai acestora, în funcție de necesitățile lor de comunicare. Cosmote Private Wire permite utilizatorilor să își integreze soluțiile de comunicare între flotele mobilă și fixă, să ofere aceeași extensie pentru un număr de telefon fix și mobil al aceluiași utilizator.

De asemenea, serviciul permite alocarea unui sistem de numere scurte în companie, precum și restricționarea/permiterea diverselor tipuri de apeluri atât de la posturile fixe cât și de la cele mobile.
 "Cosmote Private Wire a fost dezvoltat ca răspuns la solicitările primite din partea clienților noștri corporate și vine ca o completare a activităților și serviciilor noastre de bază din domeniul telefoniei mobile. Tendințele de pe piață arată că acest tip de clienți sunt interesați de soluții integrate de comunicare, care să le eficientizeze în mod real costurile în acest domeniu. În plus, prin intermediul Cosmote Private Wire, clienții pot configura conturile individuale de telefonie fixă și mobilă în funcție de nevoile fiecărui angajat," a declarat Isabela Furtună, Postpaid Market Development & Retail International Offering Department Manager, Cosmote România.

Soluția tehnică pe care se bazează Cosmote Private Wire este una ușor de utilizat și include o centrală PBX, instalată la sediul companiei respective și conectată la rețeaua Cosmote, prin fluxul E1. Toate telefoanele fixe ale companiei sunt, de asemenea, conectate la PBX.

Noul serviciu este disponibil exclusiv prin intermediul echipei de vânzări directe a companiei.
După primele 8 luni ale anului 2009, ca urmare a creșterii înregistrate pe segmentul corporate, Cosmote a raportat o creștere de 59% pentru traficul generat de această categorie de utilizatori, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Cosmote oferă tuturor utilizatorilor de business soluții specifice și personalizate de comunicare, create conform nevoilor lor de comunicare. În plus, portofoliul de produse adresate acestui segment este compus din planurile tarifare Cosmote Business Share și Cosmote Full Option Plus, care oferă soluții tuturor tipurilor de companii, indiferent de dimensiunea acestora.

Planurile tarifare, care pot fi adaptate în funcție de bugetele și nevoile de comunicare ale fiecărei companii, oferă până la 2,000 de minute naționale și internaționale - către rețele fixe din Europa și rețele de telefonie fixă și mobilă din Israel, Canada și SUA - respectiv 5,000 de minute naționale, comunicare nelimitată în rețea sau în cadrul aceluiași grup de utilizatori, precum și tarife accesibile și speciale pentru ceea ce depășeste minutele incluse in abonament.

În același timp, utilizatorii corporate pot achiziționa cele mai noi modele de telefoane mobile concepute pentru acest segment, cu reduceri importante, de până la 100%.

Alte beneficii includ existența unui număr dedicat de Relații cu Clienții, apelabil 24 ore/zi, precum și accesul la o serie de extra opțiuni de voce, SMS și MMS sau serviciul My E-mail.