.

COSMOTE România lansează "web’n’walk", un portal mobil complet, cu o selecție bogată de conținut și care oferă access nelimitat la internet pe mobil. "web’n’walk" transferă experiența utilizării Internetului pe telefonul mobil.

 

"web’n’walk" aduce clienților COSMOTE România o flexibiliate mai mare pentru utilizarea Internetului pe mobil, semnificativ diferita de alte portaluri care restricționează conținutul, dar și avantajele utilizarii nelimitate a Internetului la o calitate optimă și tarife avantajoase. Noul serviciu este primul pas în dezvoltarea unei soluții complete și a unui concept usor de utilizat pentru toți clienții COSMOTE.

 

Cu aplicații care fac navigarea pe Internet facilă, noul serviciu permite utilizatorilor să găsească ușor conținutul pe care îl caută, fie ca este vorba despre informații din aplicații tip widget, site-uri sau descărcare de conținut. În plus, COSMOTE a dezvoltat o lista inițială de 15 aplicații tip widget recomandate, care oferă acces la cele mai recente știri, informații despre vreme, schimb valutar sau horoscop.

 

Mai mult, "web’n’walk" oferă acces la Facebook, Twitter, e-mail și alte site-uri de socializare.

"web’n’walk" funcționează cu o versiune adaptată a Opera Mini și este disponibil pe infrastructura existenta GPRS. Utilizatorii trebuie doar să aibă un telefon compatibil și să iși activeze serviciul. În prezent, serviciul este compatibil cu peste 50 de modele de telefoane din portofoliul COSMOTE.

 

"web’n’walk" este disponibil prin intermediul a doua tipuri de abonament: zilnic și lunar. Pentru fiecare zi calendaristică de utilizare, clienții vor plăti 0,49 Euro (fără TVA). Abonamentul lunar costă 2,99 Euro (fără TVA). Ambele opțiuni oferă navigare nelimitată pe telefonul mobil.

 

"Internetul mobil și descărcările de conținut se bucură de un nivel de utilizare și popularitate în creștere în rândul clienților. Utilizatorii sunt interesați cu precădere de informații referitoare la știri, vreme, site-uri cu informatii utile, pe care le-am inclus în recomandările noastre de aplicații tip widget, disponibile în prima etapă de dezvoltare a serviciului. Vom continua să extindem și să îmbunătățim „web’n’walk", adăugând mai mult conținut relevant pentru toate categoriile de utilizatori", precizează Gabriel Ioniță, Senior Product & Services Development Manager COSMOTE România.

 

„web’n’walk" este primul produs COSMOTE România adaptat din portofoliul T-Mobile și este rezultatul sinergiilor comerciale existente între Grupul COSMOTE și Deutsche Telekom. T-Mobile a fost primul operator din Europa care a introdus Internet nelimitat pe telefonul mobil.