.

Friend Compass este o nouă funcție a aplicației de mobil momondo, care îți arată în timp real orașele în care locuiesc prietenii tăi de pe Facebook în comparație cu locul unde te afli tu și, cel mai important, te ajută să găsești și să rezervi cele mai ieftine zboruri până la ei. "Facebook a schimbat piața de turism și, conform statisticilor furnizate chiar de rețeaua de socializare, călătoriile sunt al doilea cel mai discutat și distribuit subiect cu prietenii de pe Facebook. Cu ajutorul funcției Friend Compass planurile de călătorie pe care ni le facem devin un fenomen social, „amenințând" să schimbe modul tradițional de planificare al unei călătorii sau vacanțe. Tocmai pentru că subliniază cât de simplu este să fim aproape de cei dragi, suntem convinși ca Friend Compass îi va inspira pe mulți să călătorească în afara țării lor pentru a-și întălni prietenii sau familia", precizează Julie Pedersen, Global Head of PR momondo.

Facebook este perfect pentru a păstra legătura cu prietenii și familia, mai ales dacă aceștia locuiesc în altă țară, dar nu poate fi un substitut al întâlnirilor între prieteni sau cu familia. Aici vine în ajutorul nostru Friend Compass - o soluție unică și inovatoare care îți arată care sunt prietenii pe care poți să îi vizitezi pe bani puțini, care sunt cei pentru care trebuie să cheltuiești mai mult, cine locuiește în cea mai friguroasă țară sau în cea mai călduroasă.

Friend Compass poate fi setat să-ți găsească prietenii la nivel național, regional sau global. De asemenea, poți opta să activezi opțiunea "City View", care îți permite să localizezi destinații de top de pe Glob, în funcție de locul unde te afli, pentru ca ulterior să îți găsească cel mai ieftin zbor până acolo.

"Friend Compass" se găsește în aplicația de mobil momondo, disponbilă gratuit pe iPhone sau Android și folosește tehnologia GPS a telefonului tău pentru a crea o adevărată busolă.

Despre Friend Compass:

Aplicația momondo care include și funcția Friend Compass poate fi descărcată din App Store sau Google Play.

momondo Friend Compass îi localizează pe prietenii tăi de pe Facebook în funcție de orașul în care se află.

Dacă utilizatorii decid să nu permită accesul către contul de Facebook, Friend Compass se transformă într-o busolă care indică la ce distanță se află cele mai mari orașe din lume. Combinația de rețea socială și căutare de zboruri este unică pe piața de turism.

Despre momondo:

Motorul de căutare pentru zboruri și călătorii www.momondo.ro compară cele mai bune oferte pentru zboruri, hoteluri și închirieri auto. Momondo a fost lansat în anul 2006 și este recunoscut și recomandat de către cele mai importante publicații internaționale, cum ar fi: New York Times, CNN, NBC, CBS, The Daily Telegraph, The London Sunday Times, cât și de faimosul travel guru Arthur Frommer. În 2012, momondo a ieșit câștigător într-un test comparativ, făcut de Stiftung Warentest, o organizație independentă din Germania pentru evaluarea produselor și serviciilor.

Aplicațiile momondo pentru iPhone și Android sunt disponibile gratuit aici:

http://itunes.apple.com/gb/app/momondo-flight-search/id436736538?mt=8 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.momondo.flightsearch&h...