.

Pentru prima oară posesorii de cartele PrePay au ocazia să își personalizeze oferta, prin aplicația disponibilă pe www.nelimiteaza-te.ro, Orange fiind singura companie de telefonie mobilă care oferă acest serviciu în România. "Aplicația de pe www.nelimiteaza-te.ro se adresează în special tinerilor care își doresc oferte personalizate, chiar și atunci când vorbim despre cartele PrePay. Și, pentru că ei își cunosc cel mai bine obiceiurile de comunicare, îi încurajăm să își configureze oferte pe gustul lor, pentru a beneficia de o experiență cât mai plăcută", precizează Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer în cadrul Orange România. Folosind configuratorul online ei își pot alege ce să includă în opțiunea lor, astfel încât să beneficieze de minute și SMS-uri naționale sau în rețea, precum și de MB de internet, în funcție de nevoile lor de comunicare.

 

În plus, clienții au acces la oferte exclusive. Astfel, ei pot alege site-uri preferate pe care să aibă trafic nelimitat, își pot activa opțiunea TV pe mobil la jumătate de preț, cu numai 1 euro/lună, sau pot include în ofertă un număr nelimitat de SMS-uri în rețeaua Orange, peste resursele pentru care au optat deja.

 

După ce și-au configurat opțiunea, clienții trebuie să intre în contul personal de pe www.orange.ro și să o plătească din creditul disponibil în contul lor PrePay. După efectuarea plății, opțiunea se va activa pe cartela PrePay, cu o valabilitate de 30 zile, iar utilizatorii vor fi înștiințați printr-un SMS de confirmare. În luna următoare, opțiunea poate fi reactivată tot din contul personal sau se poate modifica prin alegerea unei alte combinații pe www.nelimiteaza-te.ro.