.

Vodafone România a lansat noua aplicație pentru mobil Vodafone Backup+, ce oferă tuturor utilizatorilor un spațiu de stocare în cloud de 25 GB, pentru un an, fără costuri suplimentare. Aplicația, compatibilă cu smartphone-urile și tabletele cu sistemele de operare Android și iOS, funcționează prin intermediul platformei Dropbox, iar spațiul de stocare de 25 GB este disponibil pentru toți utilizatorii Vodafone care sunt clienți noi ai serviciului Dropbox. Prin intermediul aplicației Vodafone Backup+, utilizatorii își pot sincroniza contactele, salva fotografiile, videoclipurile și fișierele audio în cloud, iar acestea rămân în siguranță inclusiv în situația pierderii sau a schimbării terminalului, fiind sincronizate și organizate automat într-un nou smartphone sau tabletă.

https://www.vodafone.ro/backupplus

Vodafone Romania are cel mai extins portofoliu de aplicatii mobile de pe piata, cu peste 4 milioane de descarcari si peste 35 de aplicatii disponibile.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 54 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 martie 2015, Vodafone avea 445,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

www.vodafone.com