.

Producătorul de lacuri și vopsele düfa a semnat pe 22 octombrie un contract cu firma WizRom Software pentru achiziționarea unui instrument modern pentru managementul afacerilor. Sistemul de management pentru întreprinderi WizRom EMS este o soluție ERP (Enterprise Resource Planning '“ Planificarea resurselor întreprinderii) integrată ce înlocuiește un sistem folosit anterior la düfa, ce nu mai corespundea necesităților companiei.
'Tot mai multe companii înțeleg importanța achiziționării unor soluții integrate care garantează succesul afacerilor. Opțiunea companiei düfa pentru produsele noastre este o confirmare a calității și eficienței acestora', declară Cristian Udrescu, director general WizRom. Sistemul WizRom EMS a fost de asemenea implementat cu succes la producătorul si distribuitorul de țigarete JT International (JTI) România, precum și pentru Quandrant Amroq Beverages (QAB), îmbuteliatorul și distribuitorul băuturilor răcoritoare Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea, Kick și al apei minerale Perla în România și Republica Moldova. Compania WizRom Software este operațională din anul 1992, fiind partener în România și Europa de Est al unor firme de software internaționale ca WizSoft Inc, Eshbel Technologies, Retalix și altele. Pe piața locală, printre partenerii firmei se numără companii precum Oracle, Hewlett Packard, IMB și RDS. WizRom a implementat soluții în peste 1.000 de locații (clienți), licențele sale având în jur de 10.000 de utilizatori.
Sistemul este aliniat la standarde internaționale și este perfect compatibil cu legislația din România, venind în sprijinul sistemelor de contabilitate românesc (RAS) și internațional (IAS). WizRom EMS sprijină, de asemenea, operațiunile de vânzări, marketing, managementul lanțului de aprovizionare (planificarea și controlul aprovizionării, producției și vânzărilor), toate pe baza unei infrastructuri moderne. 'Prin WizRom EMS operăm cu un sistem integrat care oferă o imagine globală a activității companiei noastre, din punct de vedere financiar, comercial și al producției', declară Liviu Abrudan, Director Financiar al companiei düfa. düfa România și-a început activitatea în 1997 și face parte din concernul german Meffert AG.