.

Compania taiwaneză D-Link a deschis reprezentanță în România, pe 19 octombrie, pentru a acoperi mai eficient cererile pieței regionale de networking și comunicații.

În imagine: Jasmina BRATONIA (stânga), Manager D-Link pentru Europa de Est, Kevin WEN, Președintele D-Link pentru Europa și Bogdan MIHALCEA, Country Manager D-link România.

'Avem deja o prezență puternică în Polonia, Cehia și Ungaria, și, odată cu prefigurata aderare la UE, în mod special România și Bulgaria au devenit foarte importante pentru D-Link' declară Kevin Wen, Președintele D-Link (Europa). D-Link a încheiat în ultimele 12 luni contracte cu distribuitori importanți pentru furnizarea de soluții pentru rețele și comunicații, broadband, dispozitive electronice digitale, comunicații de voce și date pentru diverse medii: Digital Home, Small Office/Home Office (SoHo), Small to Medium Business (SMB), Enterprise. Bogdan Mihalcea, directorul general al biroului local, dorește ca D-Link să sponsorizeze centrele culturale și universitățile prin instalarea de hot-spot-uri. În plus, compania intenționează să deschidă și o academie, după modelul celei deschise de Cisco.