.

Adaptorul USB de la D-Link face apelurile gratuite Skype chiar mai convenabile

D-Link, furnizor de soluții complete, end-to-end, pentru consumatori și companii, și Skype, compania de comunicații globale prin Internet, au lansat adaptorul telefonic D-Link Skype USB, care permite consumatorilor să își utilizeze telefoanele existente, cu cablu sau fără, pentru a beneficia de caracteristicile Skype pentru apeluri gratuite.

Adaptorul telefonic D-Link Skype USB (DPH-50U) permite utilizatorilor să accepte atât apeluri Skype, cât și prin intermediul telefonului obișnuit, pentru a folosi același aparat telefonic cu un grad ridicat de flexibilitate. Când consumatorii vorbesc pe o linie telefonică tradițională și primesc un apel Skype, ei pot schimba cu ușurință liniile, pentru a prelua apelul Skype, sau invers, ca și cum ar utiliza opțiunea "apel în așteptare".

Este posibilă și conectarea în regim de teleconferință, între linii telefonice obișnuite și Skype. Pentru un grad de comoditate sporit, adaptorul telefonic D-Link Skype USB include un display luminos, care indică utilizatorului dacă primește apel de pe un telefon obișnuit sau de la un utilizator Skype.

"La D-Link, noi știm că locuința digitală înseamnă un grad cât mai ridicat de integrare a dispozitivelor și ușurință în utilizare," declară Kevin Wen, Președinte D-Link Europa. "Extinzând sistemul Skype pentru a fi accesibil prin intermediul telefoanelor tradiționale, putem face ca avantajele oferite de Skype să fie și mai ușor de experimentat de către consumatori."

Utilizarea unui telefon cordless (fără cablu) îl "dezleagă" pe utilizator de computer, atunci când face apeluri Skype. În plus, folosirea unui telefon tradițional permite consumatorilor să folosească diverse caracteristici încorporate în telefon, de exemplu apelare rapidă a unor anumite numere, reapelarea ultimului număr format, mute (fără sunet) și identificarea apelantului.

"Misiunea noastră este să facem sistemul Skype plăcut și ușor de folosit de către consumatorii de pretutindeni," informează James Bilefield, vicepreședinte, Business Development, Skype. "Adaptorul telefonic D-Link Skype USB face sistemul Skype și mai comod, oferind flexibilitate sporită utilizatorilor care doresc să beneficieze de serviciile noastre gratuite și să se conecteze la Skype prin intermediul telefonului tradițional."

Adaptorul D-Link Skype USB permite utilizatorilor următoarele opțiuni:

  • folosirea unui telefon tradițional sau care deja există pentru a realiza apeluri Skype;
  • primirea sau efectuarea de apeluri telefonice tradiționale și apeluri Skype, de pe același telefon;
  • folosirea unui telefon tradițional, mai degrabă decât a unui headset;
  • folosirea unui telefon cordless și să vorbească fără nici o restricție, din orice punct al casei;
  • utilizarea caracteristicilor comode încorporate, de ex. apel în așteptare, teleconferință, forwardare apel;
  • să profite de rețeaua internațională de apeluri gratuite Skype și să apeleze gratuit alți utilizatori Skype din lume.

Adaptorul telefonic D-Link Skype USB este compatibil cu PC-ul și include două porturi RJ-11 și un port USB, pentru a se conecta cu ușurință la o linie telefonică obișnuită, la telefon și la computer. Cum adaptorul este alimentat cu energie de la computer prin cablul USB, nu necesită o sursă suplimentară de energie. Software-ul inclus se instalează în câteva minute și permite utilizatorilor să își administreze ușor și complet lista de contacte Skype și caracteristicile apelurilor. Adaptorul telefonic D-Link Skype USB poate fi configurat pentru a forwarda apelurile Skype primite spre o altă destinație, cum ar fi un telefon celular, pentru ca utilizatorul să nu rateze niciodată un apel telefonic, nici măcar atunci când nu se află în fața PC-ului său.

Prețuri și disponibilități
Adaptorul telefonic D-Link Skype USB (DPH-50) va fi disponibil în întreaga Europă la prețul sugerat de producător pentru comercializare en-detail de 39,99 £ / 59,99 €, și va fi disponibil începând din februarie 2006.

D-Link este lider global în conectivitate pentru rețelele destinate întreprinderilor mici, mijlocii și mari. Compania continuă să facă eforturi pentru a atinge excelența, fiind recompensată cu premii ca designer, developer și producător de soluții pentru rețele, sisteme broadband, produse electronice digitale, comunicații de voce și date pentru digital home, Întreprinderi Mici și Mijlocii (IMM-uri) și medii de la nivel Workgroup până la Enterprise. Având milioane de produse realizate și livrate pe piață, D-Link este un participant dominant pe piața de profil și un lider în ceea ce privește raportul preț/performanță pe piața rețelelor și comunicațiilor. D-Link are 20 birouri în Europa, iar cartierul său general se află în Londra, Marea Britanie. Internet: www.dlink.co.uk Contact D-Link Romania: Tel. / Fax: +40.314.05 46 09, 021 320 23 05, 021 320 23 07, e-mail: dlink-ro@dlink.de, www.d-link.ro

Skype este cel mai rapid serviciu de comunicare internet, ce permite efectuarea de apeluri gratuite din orice locație. Skype este disponibil în 27 limbi, aproape peste tot în lume. Skype înregistrează venituri prin gama de servicii premium, cum ar fi efectuarea și primirea de apeluri către și dinspre  posturi telefonice fixe și mobile, voicemail, servicii de redirecționare apeluri etc. De asemenea, Skype dispune de o rețea în continuă creștere de parteneri din domeniul hardware și software. Skype este o companie eBay (NASDAQ: EBAY). Internet: skype.com.