.

În România, Conferințele Intel Channel se vor desfășura în următoarele orașe: București, 21 octombrie; Timișoara, 25 octombrie; Cluj, 27 octombrie; Iași, 1 noiembrie și Constanța, 3 noiembrie.

D-Link, cel mai mare furnizor de soluții pentru rețele și comunicații destinate clienților individuali, întreprinderilor mici, mijlocii și mari, va fi principalul participant și furnizor de hot spot-uri la Conferințele Intel Channel, organizate în Europa de Est în această toamnă.

Soluțiile pentru locuința și biroul digital se află la baza strategiilor D-Link și Intel în 2005. Ambele companii recunosc cât de importantă este dezvoltarea mediului din locuința și biroul digital, un mediu care înregistrează o evoluție rapidă.

D-Link și Intel lucrează ca parteneri la nivel european și mondial. Ambele companii sunt membre ale Digital Living Network Alliance (DLNA) - o organizație alcătuită din toate segmentele industriei de computing și aparatură electronică de larg consum, care creează standarde pentru a crește nivelul de compatibilitate al dispozitivelor.

'Intel recunoaște puterea viziunii locuinței digitale și dorește să o împărtășească rețelei sale de Premier Providers (furnizori de cea mai înaltă calitate) din Europa', a declarat Kevin Wen, președintele D-Link (Europa) Ltd la Intel Solutions Summit, organizat în aprilie 2005 în Irlanda, unde D-Link a fost Gold Sponsor.

'Pentru D-Link, aceasta este oportunitatea perfectă de a susține Intel cu un portofoliu laudativ, demonstrând partenerilor din întreaga regiune cât de avansate sunt soluțiile wireless pentru locuință și birou,' spune Jasmina Bratonja, Manager pentru Europa de Est. 'D-Link se va concentra asupra unei game variate de soluții, de la locuința digitală la soluții wireless, desktop gigabit switching și VoIP. Aceste soluții pot fi implementate independent sau integrate, pentru un set-up mai sofisticat de rețea,' continuă Bratonja.

'Intel pune mare preț pe suportul D-Link și pe colaborarea cu această companie, pentru a face soluțiile de înaltă tehnologie disponibile pentru business-urile din Europa,' a declarat Maurits Tichelman, Director pentru Vânzări și Distribuție, Intel, Reseller Channel Operations EMEA. 'Noi ne concentrăm asupra soluțiilor wireless mobile și a platformelor de business sigure, ușor administrabile și de înaltă performanță, ceea ce va constitui o propunere atrăgătoare pentru clienții D-Link'.

D-Link și-a lansat noul program de parteneriat pan-european în luna septembrie a acestui an. Programul este special conceput pentru a susține furnizorii de soluții de înaltă valoare. Polonia a fost prima țară din Europa de Est care a lansat acest program, ce va fi implementat în întreaga regiune până la începutul lui 2006.

Publicul-țintă de la Conferințele Intel Channel este ideal pentru ca D-Link Europa de Est să își promoveze potofoliul divers, ce completează soluțiile Intel pe care compania deja le vinde.