.

Toate telefoanele Motorola corespund standardelor internaționale privind expunerea la unde radio.

Telefonul dvs. mobil este un emițător și un receptor radio. Telefonul este proiectat și fabricat astfel încât să nu depășească limitele de expunere la energia de radiofrecvență (RF). Aceste limite sunt părți ale unor ghiduri generale și stabilesc nivelele permise ale energiei RF pentru populație, în general. Instrucțiunile se bazează pe standarde ce au fost dezvoltate de organizații științifice independente în decursul timpului prin evaluări periodice complete ale unor studii științifice. Standardele includ limite de protecție substanțiale destinate să asigure protecția tuturor persoanelor indiferent de vârstă și starea sănătății.
Standardul de expunere pentru telefoanele mobile folosește o unitate de măsură cunoscută sub numele de Rata de Absorbție Specifică (SAR). În conformitate cu standardele, pentru modelul dvs. de telefon limita SAR este de 2,0 Wați/Kilogram (W/Kg) distribuite pe 10 grame de țesut biologic. Limita conține o rezervă substanțială de protecție și oferă încă protecție suplimentară publicului luând în calcul orice fel de variație de măsurători.
Testele pentru măsurătorile SAR sunt realizate în concordanță cu procedurile de testare CENELEC (un organ al UE ce elaborează standarde în domeniu) utilizând poziții de operare standard cu telefonul în regim de emisie la nivelul său de putere maxim certificat în toate benzile de frecvență testate. Cu toate că SAR este determinat la nivelul de putere maximă certificată, SAR-ul real al telefonului pe timpul funcționării se poate situa substanțial sub valoarea maximă. Aceasta se produce deoarece telefonul este proiectat să lucreze la multiple nivele de putere astfel încât să fie utilizată doar puterea minimă necesară intrării în rețeaua de comunicații. În general, cu cât vă situați mai aproape de o stație de bază, cu atât puterea de ieșire a telefonului este mai mică. Înainte ca un model de telefon să fie disponibil pentru vânzare către public, acesta se testează pentru a fi în conformitate cu standardele. Testele sunt realizate în poziții și locuri (ex.: în zona urechii sau a corpului) care sunt conforme cu metodologia de testare uniformă, stabilită de către un corp de experți în domeniul standardelor.
Chiar dacă pot apărea diferențe între nivele ale SAR funcție de diferitele tipuri de telefoane sau poziții ale acestora, ele trebuie să îndeplinească cerințele guvernamentale referitoare la protecția împotriva expunerii la radiație.
Pentru a afla care este Rata de Absorbție Specifică (SAR) a telefonului dvs. Motorola vă rugăm consultați manualul de utilizare sau contactați distribuitorul autorizat.

Valoari SAR: V3 - 0.62W/Kg; V360 - 0.64 W/kg; C261 - 0.45 W/kg; C118 - 0.7W/kg; C139 - 0.97W/kg; V177 - 0.44 W/kg; L6 - 0.72 W/Kg.