.

În urma unei investiții de peste 2 milioane de euro, COSMOTE a finalizat relocarea și extinderea activitaților principale de relații cu clienții într-o clădire amplasată în Iride Business Park, a anunțat compania pe 5 debruarie 2008.

Noul centru, amplasat pe primele două niveluri ale clădirii și cu o suprafață de 5.000 mp, găzduiește în prezent peste 300 de angajați ai departamentului de Relații cu Clienții și peste 120 de angajați ai diviziilor de IT, date și rețea.

Locația din Iride Business Park este dotată cu echipamente de ultimă generație, care permit măsurarea traficului și generarea de rapoarte de monitorizare și evaluare, pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor de relații cu clienții. Centrul dispune și de un sistem IVR (sistem interactiv de răspuns vocal), pentru a asigura un răspuns prompt solicitărilor clienților. Pe lângă apeluri și e-mail, clienții COSMOTE pot intra în legătură cu departamentul de relații cu clienții direct de pe site-ul companiei sau trimițând un fax, precizează compania.

"COSMOTE a început activitățile de relații cu clienții în decembrie 2005, odată cu lansarea companiei, cu o echipă de aproape 50 de angajați. Ca urmare a evoluției rapide a numărului de clienți, în prezent, echipa dedicată este formată din peste 460 de angajați, care operează din trei locații diferite. Toți reprezentanții noștri de relații cu clienții sunt instruiți să ofere soluții adecvate pentru fiecare solicitare, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Echipa de Relații cu Clienții va fi mărită și în viitor, angajații beneficiind de training constant pentru a asigura asistență de calitate tuturor utilizatorilor", declară Vassilis Trochalidis, Director Vânzări și Servicii Relații cu Clienții, COSMOTE România.

Sediul central al COSMOTE România este amplasat în clădirea de birouri de clasa A - America House (București), unde ocupă o suprafață de 3.500 mp. COSMOTE are, de asemenea, birouri de suport tehnic în Timișoara, Iași, Cluj, Bacău și Brașov. COSMOTE a creat peste 300 de noi locuri de muncă în anul 2007. În prezent, echipa COSMOTE este formată din peste 1.000 de angajați.