.

Uni Systems a finalizat de curând un proiect pentru depunerea on-line a documentelor juridice de aplicare la Consiliul de Stat al Greciei, incluzând diverse certificate electronice. Proiectul a fost coordonat împreună cu Ministerul Justiției, Transparenței și Drepturilor Omului, aducând în mod constant justiția administrativă mai aproape de justiția on-line.

Cu ajutorul noului sistem, avocații din Grecia pot acum să evite lungile proceduri birocratice și să depună la Consiliul de Stat, în mod electronic și în timp util, toate documentele prevăzute de lege.

Eliminarea constrângerilor de timp în procesul de depunere a documentelor juridice și îmbunătățirea flexibilității în procesele justiției administrative sunt principalele avantaje ale acestui nou sistem, care este de așteptat să îndeplinească o componentă suplimentară a obligațiilor Greciei, în conformitate cu "Memorandumul" în domeniul justiției. Noul sistem, prin ordinul Consiliului de Stat, a fost operațional și disponibil pentru utilizare începând cu data de 27 mai 2013.

Acest proiect consolidează și mai mult poziția de lider a UniSystems în ceea ce privește implementarea de proiecte IT complexe în domeniul justiției și este un alt reper important în recunoașterea specializării și expertizei UniSystems.

Despre Uni Systems

Fondată în 1964, UniSystems, membră a Quest Group, este în prezent una dintre cele mai de încredere companii, oferind soluții integrate și servicii ICT în întreaga zonă a Europei Centrale si de Est și devenind un partener strategic de durată pentru instituțiile financiar-bancare, agențiile guvernamentale, operatorii de telecomunicații și întreprinderi. Cu un personal specializat de peste 480 de angajați și filiale în Belgia, România, Bulgaria și Cipru, UniSystems investește activ în perspectiva sa internațională, demonstrând o excelentă fiabilitate și un vast portofoliu de succese și de cele mai bune practici.

Pentru mai multe informații, accesați www.unisystems.com.