.

În anul 1985, compania japoneză Toshiba lansa pe piață primul laptop din lume. De atunci, Toshiba a continuat să inoveze în segmentul dispozitivelor mobile, prin implementarea și diversificarea funcționalităților, a opțiunilor de conectare și a design-ului. Conform principiului după care se ghidează grupul Toshiba, “Committed to People, Committed to the Future”, capacitățile de dezvoltare ale companiei sunt concentrate pe crearea de produse menite să ușureze condițiile de lucru și viețile utilizatorilor. Toshiba își propune să aducă în continuare tradiția și creativitatea japoneză pe piața românească și să mențină un standard ridicat al calității pe zona de notebook-uri. În acest sens, Toshiba anunță lansarea seriei de laptop-uri Satellite S – modelul ultra-subțire și extrem de elegant Satellite S50 cu diagonala de 15,6” (39,6 cm) și Satellite S70 cu diagonala de 17,3” (43,9 cm). Caracteristicile ergonomice,performanțele de top și remarcabila ușurință în utilizare se integrează perfect într-un design premium menit să crească productivitatea și să susțină divertismentul.

Eleganță marca Toshiba
Cu o grosime de numai 19,9 mm, modelul S50 este caracterizat prindesign elegant, cu finisaj metalic - mat, specific Toshiba, și este capabil să ofere puterea și performanțele de care utilizatorii au nevoie. Subțire și ușor, pentru o utilizare confortabilă oriunde te-ai afla, S50 este întotdeauna gata de călătorie, fără să facă compromisuri în ceea ce privește funcționalitatea.

Design-ul modelului S70 este, de asemenea, caracterizat de stilul distinctiv Toshiba, cu un finisaj metalic - mat, elegant și practic. Ecranul de mari dimensiuni aduce un plus de productivitate celor care lucrează în mare parte a timpului la birou. Mai mult decât atât, grație unității optice Blu-rayTM BD-RE (BDXL) integrate, utilizatorii vor avea la dispoziție mai multe opțiuni multimedia.    

Divertisment la nivel superior
Noua serie Satellite S vine echipată cu o gamălargă de funcționalități dedicate divertismentului, ce îmbunătățesc experiența multimedia a utilizatorilor. Difuzoarele performante  Harman/Kardon®asigură calitate audio premium și beneficiază de setări DTS SoundTM,astfel că vei putea asculta muzică sau te vei putea uita la filme fără a fi nevoie să conectezi alte difuzoare externe.

Se poate opta pentru unul din ecranele HD, HD+ sau Full HD, pentru detalii mai clare și culori mai vii. Tehnologia integrată, Toshiba Resolution+, analizează și îmbunătățește conținutul video și foto în timp real, pentru o experiență multimedia superioară, care face ca filmele și fotografiile să prindă viață.

Confort și ușurință în utilizare
Seria Satellite S a fost proiectată să-i ajute pe utilizatori să treacă cu brio peste toate încercările din timpul zilei - de la micul dejun petrecut la birou, la relaxarea după orele de program. Satellite S50 se distinge printr-un nivelsuperior al confortului, pe care îl oferă utilizatorilor săi. Tastatura retroiluminată, fără ramă,poate fi folosită chiar și în condiții de iluminare slabă, iar noul design al tastelor îmbunătățește, în mare măsură, controlul tactil. În plus, clickpad-ul de mari dimensiuni garantează un control optim, fie că lucrezi, navighezi pe internet sau te distrezi.

Putere absolută, productivitate maximă
Gama de procesoare Intel® CoreTM din a patra generație, până la seria i7, garantează performanțe deosebite și timpi reduși de răspuns. Astfel, nu vei avea probleme cu sarcinile pe care le ai de rezolvat, chiar dacă acestea presupun lucrul cu mai multe aplicații simultan.

În ceea ce privește procesorul grafic, utilizatorii pot opta pentru o placă integrată Intel® sau pentru una dedicată, AMD RadeonTM R7 M260. Mai mult decât atât, modelul Satellite S70 vine echipat cu o placă video AMD® Radeon™ R9 M265X, cu 2GB memorie GDDR5, ce oferă performanțele necesare pentru editare foto și video, dar și pentru rularea în condiții optime a jocurilor PC.  

Conectivitate și flexibilitate
Toate modelele seriei S sunt echipate cu numeroaseport-uri de conectare, pentru un plus de flexibilitate. Grație tehnologiilor Intel® Wireless Display și MiracastTM,este foarte ușor să vizionezi conținut media pe ecrane de mari dimensiuni, fără a fi nevoie de cabluri suplimentare. Port-ul HDMI® compatibil cu rezoluția Ultra HD permite vizionarea filmelor și a fotografiilor pe televizoare UHD, la o calitate de 4 ori mai bună decât cea Full HD. Utilizatorii pot transfera rapid fișiere multimedia și documente utilizând port-urile USB (inclusiv USB 3.0). Unul dintre aceste port-uri dispune de tehnologie Sleep-and-Charge, astfel încât îți poți încărca telefonul sau player-ul MP3 fără a fi nevoie să pornești laptop-ul.

Modelele seriei Satellite S vor fi disponibile pe piața locală începând cu trimestrul al treilea, 2014.

Seria Toshiba Satellite S:
•    Procesor:Intel® CoreTMdin generația a patra, până la seria i7
•    Placă grafică: Intel® HD integrată sau AMD Radeon™ R Series M260dedicată
•    Memorie: până la 16 GB (2x 8GB) DDR3L 1600Mhz
•    Comunicații: Gigabit LAN, ‘Wi-Fi™ AC’ standardIntel® Dual Band Wireless-AC 3160 adaptor, Intel® Wireless Display, Wi-Fi® Certified Miracast™, webcam HD
•    Audio: difuzoare Harman Kardon®, DTS Sound™, căști / microfon
•    Sistem de operare: Windows 8.1 64-bit

Satellite S50
•    Ecran: 39,6 cm (15,6”) HD sau Full HD IPScu retroiluminare LED
•    HDD: până la 1 TB
•    Conectivitate: HDMI® (cu suport Ultra HD ), 2 x USB 3.0 și 1 x USB 2.0 (1 x USB Sleep and Charge)
•    Dimensiuni: 380 x 261,9 x 19,9 mm
•    Autonomie: până la 6ore (Mobile Mark 2012)
•    Greutate: 2,08 kg

Satellite S70
•    Ecran: 43,9 cm (17,3”) HD+ sau Full HDcu retroiluminare LED
•    HDD: până la 1 TB sau 1 TB SSHD
•    Unitate optică: Opțional Blu-ray DiscTM BD-RE (XL) drive sau Super-multi DVD drive
•    Conectivitate: HDMI® (cu suport Ultra HD1), 2 x USB 3.0 (1 x USB Sleep and Charge) și  2 x USB 2.0
•    Autonomie: până la 6ore (Mobile Mark 2012)
•    Dimensiuni: 413 x 268 x 33,05 mm
•    Greutate: 2,7 kg

http://www.toshiba.com.ro/

Despre Toshiba  
Toshiba Corporation, o companie din lista Fortune 500, își concentrează capacitățile superioare de dezvoltare în crearea de produse și sisteme electrice şi electronice împărțite pe cinci domenii strategice de business: Energie și Infrastructură, Soluţii Dedicate Comunităţilor, Sisteme și Servicii Medicale, Dispozitive și Componente Electronice, precum și Produse și Servicii de Lifestyle. Urmând principiul de bază al Toshiba Group, “Committed to People, Committed to the Future”, compania Toshiba întreprinde operațiuni la nivel global, ghidându-se după sloganul “Growth Through Creativity and Innovation”, și contribuie la dezvoltarea unei societăți în care oamenii să poată trăi în siguranță și confort.

Fondată în anul 1875, la Tokyo, Toshiba se află astăzi în centrul unei rețele globale de peste 590 de companii, cu peste 200.000 de angajați la nivel mondial și cu vânzări anuale care depășesc 6,5 trilioane de yeni (63 miliarde USD).

www.toshiba.co.jp/index.htm

Despre SKIN MEDIA
SKIN MEDIA este o companie de distribuţie pe piaţa IT şi furnizor important al unora dintre cele mai mari hypermarket-uri, electroshop-uri şi magazine online din România. Prezent pe piaţă din anul 2000, SKIN este unicul importator Nikon şi unicul distribuitor al Toshiba în România.