.

După 10 ani de dezvoltare, editura Lingea lansează dict.com, un dicționar online gratuit pentru 24 de limbi! Fiecare dicționar cuprinde peste 20 000 de definiții, este rezultatul muncii unor adevărați profesioniști și vine în sprijinul tuturor celor ce învață o limbă străină, ajutându-i să vorbească și să scrie cât mai corect. „Nu credem să existe vreun alt dicționar online, cu 528 de combinații de limbi, care să fie mai bogat și mai calitativ", precizează Pavel Ševeček, directorul companiei. Dicționarele noastre îi ajută atât pe începători, cât și pe cei de nivel intermediar, să învețe și să aplice cunoștințele de limbă în exerciții. Toți vorbitorii de limbi străine vor apela la dict.com atunci când se vor confrunta cu termeni din limbi mai puțin obișnuite. Dict.com pune la dispoziție termeni din cele mai cunoscute limbi (spaniola, germana, franceza, italiana, rusa, engleza), împreună cu pronunție înregistrată, dar și din limbi mai puțin obișnuite, precum suedeza, finlandeza, estona, turca, greaca, letona, lituaniana, bulgara, sârba și altele. În plus, beneficiezi de transcriere fonetică, pentru o vorbire directă cât mai reușită.

Alte limbi exotice precum chineza, japoneza, coreeana și vietnameza vor apărea până la finalul anului 2013.

Interfața simplă și ușor de utilizat te ajută să găsești rapid ceea ce cauți. Poți răsfoi prin articolele asociate căutărilor tale din jurul ferestrei de căutare, sau poți parcurge istoricul căutărilor pentru a revedea sesiuni mai vechi. Fără reclame care să te distragă – ești doar tu și noul tău dicționar.

Îți recomandăm să încerci dicționarele noastre pe dict.com și să te convingi singur dacă mai are rost să te întorci la vechile unelte lingvistice online.

Dicționare adevărate:

sensuri clar diferențiate ale cuvintelor

contexte și locuțiuni prepoziționale

pronunție

forme neregulate

exemple de folosire

fără traduceri automate inexacte

LA CE AJUTĂ

citirea corectă și comprehensiunea limbajului

înțelegerea diferitelor sensuri ale cuvintelor

îmbogățirea cunoștințelor unei limbi străine

traducere activă

traduceri clar aplicate

ÎN CIFRE:

24 de limbi, peste 20 000 de articole

528 de combinații de limbi

dacă ar fi tipărită, fiecare combinație de limbi ar cuprinde 1000 de pagini

6 dintre limbi beneficiază și de înregistrare audio a pronunției

LINGEA este o editură, iar dicționarele și ghidurile noastre pentru 60 de limbi se vând în opt țări europene. Având în vedere strânsele colaborări cu companii și instituții academice de renume precum Microsoft și Oxford University Press, puteți fi siguri că am trecut cu brio testul riguros al calității. Află mai multe despre noi pe linghea.ro.

www.linghea.ro

www.dict.com

www.lingea.com