.

În perioada 2 mai – 31 iunie 2011, toți clienții Digi TV ai RCS & RDS care optează pentru cel mai nou canal de filme al României, Digi Film, vor fi înscriși în campania promoțională „Digi Film te duce la Disneyland cu familia". Extraopțiunea Digi Film poate fi adăugată oricărui abonament Digi TV, de către clienții actuali sau noi ai serviciilor de televiziune prin cablu și prin satelit Digi TV.

În urma extragerilor tombolei, abonații Digi TV au șansa să câștige unul dintre numeroasele premii puse în joc: nu mai puțin de 2216 premii, între care un premiu special și premiile 1, 2 și 3! Câștigătorul premiului special se va putea bucura alături de familie sau de prieteni, de un week-end de distracții la Disneyland Paris, în perioada 15 - 18 iulie 2011. Premiul special oferit de RCS & RDS cuprinde 4 zile de cazare la un hotel de 3 stele pentru 4 persoane, cu mic dejun inclus. Include de asemenea taxe, biletele de avion tur/retur și biletele de intrare pentru 2 zile (16,17 iulie) în ambele parcuri Disney: Disneyland Park și Walt Disney Studios Park.

 

În plus, compania asigură și un fond de 500 euro pentru cheltuieli ocazionale ale câștigătorului. RCS & RDS mai oferă în cadrul aceleiași promoții: 5 Premii 1 constând în câte un TV LCD Samsung, 10 Premii 2, constând în câte un Sistem Home Cinema, 200 Premii 3 – câte un tricou Digi Film și 2000 mențiuni – câte un magnet de frigider inscripționat cu Digi Film. Intră în concurs toți cei care îndeplinesc simultan condițiile: sunt sau devin titularul unui contract pentru serviciul de televiziune Digi TV al RCS & RDS și optează pentru extraopțiunea Digi Film.

Digi Film, canalul cu cei mai mari actori în cele mai bune filme, este cel mai accesibil canal de filme din România, abonamentul lunar pentru Digi Film fiind de numai 3 lei lunar (inclusiv TVA). Prețurile pachetelor Digi TV care se înscriu în promoție sunt de 25 lei (Bază, Bază Special, Bază Digital, Bază Special Digital), respectiv 32 lei (Extra, Extra Digital) - pentru Digi TV prin cablu și de la 14 lei la 33 lei – pentru Digi TV prin satelit. Prețurile conțin TVA.

Deși numărul de canale pentru pachetele digitale este cu până la 50% mai mare față de numărul de canale din pachetele analogice, ajungând la 89 programe, prețurile abonamentelor de televiziune digitală sunt egale cu prețurile abonamentelor analogice. RCS & RDS este singura companie care oferă televiziune digitală la preț de televiziune analogică și care oferă promoțional în custodie echipamentul de recepție digitală a semnalului (decodor), pentru majoritatea pachetelor TV prin cablu. Abonații Digi TV prin cablu care nu beneficiază de custodie pentru decodor, îl pot primi în acest regim, prin completarea pachetului de bază cu extraopțiunea Digi Film.