.

Digi Sport, televiziunea de sport a RCS & RDS, a aniversat pe 23 iulie 1 an de emisie și de transmisiuni în direct și în exclusivitate ale celor mai puternice competiții sportive naționale și internaționale: derby-urile Ligii 1 de fotbal, Primera Division, Premier League, Italia Seria A, campionatul de motociclism Moto GP, campionatele interne de handbal (masculin și feminin), meciuri din NBA, turnee de tenis, judo, box, polo și meciuri din multe alte sporturi.

La numai 1 an de emisie, Digi Sport aduce telespectatorilor săi – clienții serviciului de televiziune prin cablu și prin satelit Digi TV, al RCS & RDS – o nouă imagine a postului și un nou slogan: „Digi Sport, spectacolul campionilor!".

„Dorim ca prin pachetul grafic nou, prin elemente stilizate de design, prin culori puternice și prin forța noului slogan, să oferim o imagine unitară a postului, adecvată conținutului unic al televiziunii noastre. Suntem singura televiziune de profil din România cu un content atât de bogat și de diversificat și suntem televiziunea care transmite cele mai importante meciuri dintr-o serie de sporturi de interes maxim pentru telespectatori, mai ales din fotbal românesc și internațional. Prin noul slogan și noua imagine, transmitem și mai pregnant telespectatorilor noștri, că adevărații campioni sunt aici, la Digi Sport și că aceștia fac spectacol pentru ei!", precizează Teodor Avramescu, Director Departament Sport, Digi Sport.

Emisiuni noi și transmisiuni exclusive noi: Fotbal Club și FORMULA 1

Televiziunea aniversează 1 an de transmisiuni printr-o nouă emisiune dedicată fotbalului intern, talk show-ul Fotbal Club, cu transmisiuni directe și numeroase materiale despre fotbalul românesc pregătite de redactorii Digi Sport. Începând cu prima ediție a emisiunii, de luni, 26 iulie, orele 16.00 și continuând cu edițiile programate în intervalul luni – joi al fiecărei săptămâni, telespectatorii Digi Sport îi vor putea urmări pe Andrei Vochin și Ion Crăciunescu, disecând arbitrajul și tactica jocului celor mai spectaculoase meciuri ale Ligii 1. Derby-urile Ligii 1, transmise exclusiv la Digi Sport și alte meciuri din campionatele românești vor fi analizate „la rece" de cei doi specialiști și comentate de invitații emisiunii.

Fotbal Club nu este singura noutate a postului, noi competiții importante anunțându-se în curând la Digi Sport și la Digi Sport Plus. Televiziunea va completa binecunoscutele competiții transmise până acum în direct și de foarte multe ori în exclusivitate, cu noi campionate de nivel mondial. Din 2011 iubitorii sporturilor cu motor vor putea urmări numai la Digi Sport - pe lângă Moto GP - și FORMULA 1.

La aceste noutăți se adaugă o nouă prezentatoare pentru emisiunea de Știri, Raluca Hogyes și în curând, o nouă prezentare a site-ului televiziunii, www.digisport.ro.

Derby-urile Ligii 1, la Digi Sport HD - spectacol maxim la calitate maximă a imaginii!

Începând cu 23 iulie 2010, Digi Sport își așteaptă telespectatorii cu o surpriză: derby-urile Ligii 1 la o calitate de 5 ori mai bună a imaginii, prin Digi Sport HD. Digi Sport HD este cel de-al treilea canal al Digi Sport și a fost lansat de către RCS & RDS în urmă cu două luni tocmai pentru a asigura iubitorilor de sport, spectacol maxim la calitate maximă a imaginii! Clienții RCS & RDS primesc gratuit canalul de sport în format HD, în cadrul unuia dintre pachetele de televiziune digitală cu prețuri reduse, specifice televiziunii analogice: 25 lei și 33 lei (inclusiv TVA). Prin aceste pachete TV, abonații Digi TV urmăresc cele mai importante transmisiuni sportive în cel mai bun format și vizionează la calitatea digitală a imaginii până la 87 programe digitale: 83 canale de film, muzică și știri plus încă 4 programe HD (TVR HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, Utv HD).

Digi Sport este televiziunea cu conținut sportiv a RCS & RDS, compania lider pe piața serviciilor de televiziune prin cablu și satelit din România.

Digi Sport oferă telespectatorilor din România, prin canalele de televiziune Digi Sport și Digi Sport Plus, transmisiuni în direct și în exclusivitate ale celor mai puternice competiții sportive naționale și internaționale: Liga 1 de fotbal din România, Campionatul Spaniei - Primera Division, Premier League, Italia Serie A, campionatul de motociclism Moto GP, campionatele interne de handbal. Telespectatorii Digi Sport pot alege dintr-o gama variată de sporturi, gimnastica, tenis-ul, polo, judo și box-ul completând transmisiunile televiziunii cu cel mai variat content sportiv din România. De curând televiziunea emite și în format HD, prin Digi Sport HD, la care telespectatorii pot urmări la o calitate de 5 ori mai bună a imaginii, derby-urile Ligii 1 din România, handbal românesc și multe alte transmisiuni din competițiile mondiale, importante pentru telespectatorii români.

Digi Sport poate fi recepționat prin serviciile de televiziune Digi ale RCS & RDS: pe teritoriul întregii țări – prin televiziunea prin satelit a companiei și în pachetele de programe de televiziune analogică și digitală prin cablu.