.

Când ai descoperit un filmuleţ captivant, este bine să-l partajezi cu cei apropiaţi, mai ales când display-ul este unul performant. MMD lansează noul monitor Philips Miracast 239C4QHWAB cu o diagonală de 23 inci. Conectivitatea bazata pe standardul Miracast le permite utilizatorilor să afişeze wireless conţinutul de pe dispozitivele Android şi să se bucure de culori vibrante, o rezoluţie de 1920x1080@60Hz şi calitate full HD.
 
De la un dispozitiv handheld pe un ecran mare – divertisment în stilul Miracast
În ziua de astăzi, utilizatorii folosesc acasă mai multe dispozitive cu ecran mic şi este perfect normal ca ei să dorească să partajeze conţinutul de pe telefoane sau tablete cu prietenii sau familia, afişând filmele şi fotografiile pe un ecran mai mare. Cu ajutorul tehnologiei Miracast, monitorul Philips de 23 inci poate afişa conţinutul de pe tablete şi smartphone-uri Android certificate Miracast, permiţându-le oamenilor să împărtăşească o experienţă multimedia high-definition în timp real. Tehnologia Miracast este activată pe display apăsând butonul de la baza monitorului. Este o tehnologie asemănătoare cu HDMI dar cablurile sau conectorii nu mai sunt necesari. Când Miracast-ul este pornit şi un dispozitiv este recunoscut, totul – de la interfaţa generală până la aplicaţii şi video-uri – este duplicat la o calitate HD extrem de bună pe ecranul mare al monitorului.
Utilizatorii care nu dispun de dispozitive certificate Miracast au o alternativă: cu ajutorul tehnologiei MHL, aceştia îşi pot conecta la monitor dispozitivele mobile printr-un cablu optional MHL şi apoi să urmărească video-uri HD cu sunet digital pe ecranul de 23 inci. 
 
Display-ul monitorului Philips Miracast dispune de un cadru subţire şi oferă o experienţă excelentă a vizionării. Tehnologia LED IPS oferă imagini excelente, acurateţe cromatică şi unghiuri de vizualizare largi, astfel încât prietenii şi familia să poată viziona împreună filmele din vacanţă. Tehnologia IPS oferă imagini clare şi culori vii, asigurând o vizionare excelentă la calitate HD. Display-ul Miracast dispune de funcţii inteligente care oferă performanţă optimă indiferent de scenariu. Tehnologia SmartImage analizează conţinutul afişat pe ecran şi ajustează constrastul şi culorile în functie de acesta. SmartKolor îmbunătăţeşte paleta culorilor pe ecran iar SmartConstrast oferă detalii bogate pentru o experienţă de vizualizare imersivă.
 
Noul Philips 239C4QHWAB Miracast va fi disponibil în România din luna aprilie la un preţ recomandat de 1199 Lei.
 
Despre MMD:
MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan.