.

Intel Online Services a fost selectat de către Discovery Communications Inc (DCI) pentru furnizarea serviciilor hosting destinate site-urilor internaționale ale companiei și aplicațiilor de Web pentru afaceri. 'Având în vedere că afacerile DCI continuă să se extindă la nivel global (ca arie de acoperire) și să se diversifice, dorim să lucrăm cu companii din domeniul tehnologic ce desfășoară operațiuni la nivel global și oferă servicii flexibile', a declarat Vivian Lugo, vice-președintele International Systems din cadrul DCI. Intel Online Servicies va administra și va monitoriza pentru DCI, la nivel mondial, infrastructura de rețea și funcțiile de stocare și recuperare a datelor în caz de dezastru folosind serviciul AppChoiceSM Managed Hosting Service al Intel. AppChoice permite personalizarea configurațiilor hardware, software și de găzduire ale serverelor, permițând backup-ul și recuperarea datelor.
Discovery Communications este una dintre cele mai importante companii de media și divertisment la nivel mondial. DCI s-a dezvoltat din compania de bază, Discovery Channel, lansată pentru prima oară în 1985, în Statele Unite, pentru a ajunge, în momentul de față, o companie ce desfășoară operațiuni la nivel global, în peste 155 țări și cumulează un număr de peste 700 de milioane de abonați. Cele 33 de rețele de programe ale companiei DCI reprezintă 14 brand-uri de divertisment, printre care: TLC, Animal Planet, Travel Channel, Discovery Health Channel, Discovery Kids și o familie de alte noi canale cu public țintă. DCI deține, de asemenea, Discovery.com și 167 de magazine Discovery Channel de retail. De asemenea, DCI distribuie BBC America în Statele Unite. Compania DCI este deținută de 4 acționari: Liberty Media Corporation, Cox Communications, Inc., Advance/Newhouse Communications și fondatorul companiei John S. Hendricks, președinte și CEO.
Intel Online Services (www.intelonlineservices.com) este o subsidiară deținută în întregime de Intel Corporation, ce furnizează servicii Web pentru companii cu dezvoltare globală. Intel Online Services utilizează tehnologii de automatizare inovatoare și capacități de standardizare pentru a furniza servicii de outsourcing ce asigură flexibilitate și fiabilitate mai mare și un control mai bun.