.

AOC va fi din nou prezent la gamescom cu modele selectate de monitoare de gaming. Între 5 și 9 august, vizitatorii celui mai important târg de jocuri interactive din Koln, Germania, pot testa modelele AOC G2460PQU/BR și AOC G2460PG la standurile partenere. Ambele modele oferă o experiență îmbunătățită de gaming datorită ratei de refresh de 144 Hz și a timpului de răspuns de 1 ms. În ultimii ani, AOC a fost recunoscut ca unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor de gaming. Noi modele cu tehnologii avansate, cum ar fi AMD FreeSync , vor fi anunțate în cursul acestui an. Tehnologia modernă pentru o experiență de gaming fără latență, efecte de stuttering sau tearing: AOC G2460PG cu tehnologia NVIDIA G-SYNC.

Gamerii aduși împreună

La evenimentul gamescom, ce a avut peste 335.000 de vizitatori anul trecut, AOC va prezenta modelele G2460PQU/BR și AOC G2460PG la standurile partenere. Printre acestea se numără distribuitorul de hardware Caseking (sala 8.1, standul A051), World Cyber Arena - organizatorul turneului mondial eSports (sala 5.2, standul B010), dezvoltatorul de jocuri Icebird Studios (sala de 10,1, standul B060), precum și producătorul de hardware Corsair și dezvoltatorul de jocuri Gaijin Entertainment (în zonele business).

Display-uri ideale pentru o experiența fluidă de gaming

Ambele monitoare AOC de gaming prezentate în aceste locații dispun de o rată ridicată de refresh de 144 Hz, și un timp de răspuns extrem de scurt de doar 1 ms. În acest fel, efectul de blur și screen tearing sunt reduse la minimum, astfel încât vizitatorii pot susține lupte intense cu avioane în War Thunder (Gaijin Entertainment). De asemenea, AOC G2460PG vine cu tehnologia NVIDIA® G-SYNC ™ pentru o experiență mai bună, fara lag între input-ul de control și acțiunea de pe ecran.
Pe lângă cele două modele de display prezentate la gamescom, AOC oferă o gamă completă de monitoare dedicată jocurilor în diferite dimensiuni și cu seturi diferite de caracteristici. În acest an, aceastei game îi vor fi adăugate noi modele, cum ar fi AOC G2460PF și AOC G2770PF cu AMD FreeSync ™, o tehnologie avansată, dedicată impătimitilor de gaming care folosesc setări grafice AMD compatibile.

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, design-ul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate în produse, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. Gama largă de display-uri pentru computere a fost distinsă cu numeroase premii. AOC servește piețele din Vestul Europei, Orientul Mijlociu și Africa prin intermediul sediului din Amsterdam. Piețele din Estul Europei și CIS sunt servite prin intermediul biroului din Praga. Prin intermediul echipelor locale de vânzări, AOC colaborează cu cei mai importanți distribuitori și reselleri din domeniul IT.

www.aoc-europe.com