.

BANDAI NAMCO Entertainment a anunțat că posesorii de Xbox One se vor bucura de o experiență unică cu DIVINITY: ORIGINAL SIN 2 – DEFINITIVE EDITION, RPG-ul cu tematică fantasy, premiat în multiple rânduri. Începând cu 16 mai, programul Xbox Game Preview le va oferi jucătorilor acces gratuit la primele trei ore de joc. Jucătorii pot accesa în întregime primul capitol, care oferă aproximativ 20 de ore de joc,  prin achiziționarea jocului, urmând să aibă acces complet la întreaga campanie singleplayer și partea de multiplayer cooperativ, când jocul va fi lansat în august.  
 
”Am investit foarte mult efort în îmbunătățirea jocului de la lansarea DIVINITY: ORIGINAL SIN 2, iar Xbox Game Preview ne va permite să descoperim cum putem perfecționa jocul mai departe”, precizează Swen Vincke, fondatorul Larian Studios. ”Sperăm ca în urma reacțiilor adunate să transformăm D:OS 2  - Definitive Edition într-una din cele mai bune experiențe de RPG disponibile pe toate platformele. Lista îmbunătățirilor și adițiilor aduse Definitive Edition se întinde pe 45 de pagini, acestea fiind benefice și pentru posesorii ediției inițiale Divinity: Original Sin."
 
 
Posesorii de Xbox One vor fi primii care vor putea explora o lume cu posibilități aproape infinite. Jucătorii vor trebui să-și adune grupul de aventurieri, să învețe să controleze elementele, să făurească prietenii și relații de rivalitate în drumul lor de a deveni divinități. 
 
Pentru a afla mai multe despre D:OS2 – Definitive Edition ce va fi disponibil prin intermediul programului Xbox Game Preview urmăriți emisiunea Xbox Inside, transmis pe 17 mai la ora 6:30PM EDT/3:30PM PDT, respectiv 18 mai 12:30AM CEST.
 
Versiunile de Xbox One și de PlayStation 4 a jocului DIVINITY: ORIGINAL SIN 2 – DEFINITIVE EDITION vor fi disponibile în format fizic și digital în august 2018. 
 
Pentru mai multe informații despre joc vizitați pagina oficială http://divinity.game/, vedeți jocul pe canalul de YouTube oficial al Larian Studios https://www.youtube.com/user/LarianStudios sau urmăriți echipa de producție Larian pe Facebook https://www.facebook.com/LarianStudios/.

Pentru mai multe informații despre BANDAI NAMCO Entertainment Europe vizitați pagina oficială https://www.bandainamcoent.com, pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU sau canalul oficial de Twitter  https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU