.

Începând din 18 mai orice client Romtelecom din cele 10 orașe acoperite care dorește să beneficieze de cea mai nouă tehnologie TV oferită de companie, IPTV, are la dispoziție oferta Dolce Interactiv cu 4 pachete principale cu reduceri de până la 100%.

După lansarea parțială a Dolce Interactiv în decembrie 2009, interval în care aproximativ 10000 de clienți au ales să beneficieze de acest serviciu, Romtelecom lansează în această săptămână, oferta comercială completă constând în patru pachete: iNational, iVariat, iStar și iMaxim.

Romtelecom oferă gratuit pachetul iNational tuturor clienților care au instalată atât o linie telefonică, cât și internet Clicknet, în zonele în care Dolce Interactiv este disponibil. Abonatii pachetului iNațional, care cuprinde 24 canale, vor putea de asemenea sa se bucure de calitatea HD, beneficiind de acces gratuit cu caracter promoțional la 2 dintre canalele HD (ProTV HD, respectiv Sport.ro HD).

De asemenea, clienții Dolce Interactiv existenți, care folosesc și serviciul de internet oferit de Romtelecom, vor beneficia gratuit din aceasta saptămână, pe perioada minima contractuală (24 luni), de pachetul iNational. Prețul de lista pentru iNațional este de 3,9 euro/lună, fără TVA, pentru clienții care dețin doar linie telefonică.

Pentru cei interesați de un conținut mai diversificat, există alte trei pachete de bază disponibile: iVariat – care include 52 canale, iStar – cu 62 canale și iMaxim - pachetul cu cel mai mare număr de canale, 88 la acest moment.

Persoanele care optează pentru oricare dintre aceste trei pachete de bază beneficiază de reduceri de până la 17% dacă sunt deja abonate la serviciile de voce și internet broadband ale companiei. Tarifele pentru această categorie de clienți variază între 4,9 euro/lună, fără TVA, pentru pachetul iVariat, 5,9 euro/lună, fără TVA, pentru iStar și 13,9 euro/lună, fără TVA, pentru iMaxim.

Clienții abonați la iVariat sau iStar pot adăuga acestora 11 pachete tematice suplimentare, oferite la tarife lunare care variază între 0,49 și 4,9 euro/lună fără TVA.

Platforma Dolce Interactiv a fost dezvoltată permanent de la lansarea acesteia în decembrie anul trecut, în acest interval fiind adăugat un numar semnificativ de titluri (filme de desene animate, filme, concerte etc) în filmotecă (VoD). În plus, clienții care optează pentru oricare dintre pachetele suplimentare sau sunt abonați la iMaxim pot activa abonamentul pentru filmotecă (sVoD) la un tarif de 0,49 euro/lună, fără TVA, care permite utilizatorilor să vizioneze lunar întregul conținut video disponibil în catalogul filmotecii.

"Dolce Interactiv este în sine o experiență nouă care permite clienților să interacționeze mai mult cu serviciul de televiziune, să îl personalizeze. Romtelecom oferă cea mai mare acoperire pentru această tehnologie pentru divertisment și avem în plan să continuăm îmbunătățirea conținutului disponibil în lunile următoare", precizează Joerg Zeddies (foto), Director Executiv Comercial – Segment Rezidential, Romtelecom.

Echipamentele necesare pentru serviciul Dolce Interactiv sunt minim un set-top-box (disponibil în varianta cu sau fără hard disk) și un router VDSL. Primul set-top-box fără hard disk este oferit în custodie, iar cel de-al doilea, la tariful de 83,2 euro, fără TVA. Clienții care doresc să se bucure de toate facilitățile oferite de Dolce Interactiv pot opta pentru set-top-box-uri cu hard disk (care permit să pui pauză /să reiei/să derulezi sau să înregistrezi o emisiune), care sunt disponibile la tariful de 66,39 euro, fara TVA, pentru cei care se abonează la pachetul iMaxim, respectiv pentru abonații existenți de Clicknet sau cei care se abonează împreună cu Dolce Interactiv la serviciul de broadband fix al companiei

Serviciul Dolce Interactiv este disponibil în prezent pentru clienții din 10 orașe (București, Iași, Constanța, Timișoara, Cluj Napoca, Ploiești, Brăila, Bacău, Sibiu, Piatra-Neamț), care se califică din punct de vedere al condițiilor tehnice: cel puțin o linie telefonică fixă cu o capacitate de transfer de minim 10 Mbps.