.

Compania IBM își extinde ofertele și programele Express destinate întreprinderilor mici și mijlocii în Europa. Cele 10 noi oferte adăugate, lansate în România în 16 iunie, a. c., extind oferta IBM Express Managed Services cu 3 noi servicii, iar oferta de produse cu două noi soluții POS (point of sales) pentru distribuitorii cu amănuntul, noi funcționalități pentru portofoliul Express IBM Product Lifecycle Management, două noi servere Express și două noi stații de lucru de mare putere.

În imagine: Cecile Arnaud - Territory Marketing Manager Leader and Express Program Manager, IBM CEMEA

În cadrul conferinței de presă organizată de IBM România în 16 iunie a.c., Cecile Arnaud (foto) - Territory Marketing Manager Leader and Express Program Manager, IBM - a transmis mesajul corporației IBM privind extinderea portofoliului de oferte Express dedicate pieței IMM-urilor. Astfel, după cele trei țări est-europene integrate deja în Uniunea Europeană, Polonia, Cehia și Ungaria, urmează ca România să fie o țintă predilectă a noilor oferte IBM pentru IMM-uri.

Oferta IBM Express Managed Services
IBM introduce trei noi servicii ce se remarcă prin flexibilitate și administrare modulară, fiind orientate spre securizarea companiei și a datelor, creșterea randamentului angajaților, fiabilitatea și administrarea tehnologiei informației:

IBM Express Managed Security Services pentru securitatea e-mail-ului oferă 4 opțiuni modulare care interceptează și afișează e-mail-urile virusate, ce conțin spam-uri, imagini pornografice și conținut nesolicitat. Serviciul vizează o protecție ridicată și un răspuns mai rapid la amenințările apărute din interiorul companiei, la un preț scăzut. Clienții sunt asigurați că fluxul de e-mail al companiei nu are un conținut ce poate dăuna sau distruge datele firmei.

IBM Express Enhanced Service Suite îmbunătățește suportul tehnic al IBM pentru definirea unor servicii de performanță industrială maximă pentru recuperarea componentelor hardware, completat cu o gamă largă de servicii opționale suport. Cele mai relevante beneficii pentru afacerile IMM-urilor sunt:

  • flexibilitatea soluției privind tendințele de dezvoltare ale companiei, dublată de o personalizare conformă cu principalele cerințe ale afacerii.
  • simplificarea serviciului, printr-un singur punct de contact și furnizarea unei soluții complete de întreținere printr-un simplu contract, certificat de evaluare și factură.
  • soluția minimizează blocările și întreruperile proceselor de afaceri, reducând cheltuielile cu suportul IT, dar și ajutând companiile să anticipeze și să răspundă rapid noilor probleme apărute, cu o reducere semnificativă a costurilor prin optimizarea disponibilității infrastructurii IT, prin prevenirea întreruperilor neplanificate.

IBM Output Management Services: externalizarea și administrarea componentelor periferice includ de obicei imprimante, copiatoare, fax-uri și scannere. Această strategie de a printa mai puțin cu costuri mai mici (print for less/print less) conduce la:

  • Reduceri de costuri și costuri totale de proprietate mai scăzute
  • Oportunități de a spori eficiența și satisfacția angajaților în desfășurarea proceselor
  • Standardizarea rezultatelor pentru a susține construirea brand-ului
  • Flexibilitate pentru produsele personalizate și consolidarea relațiilor de afaceri
  • Concentrarea pe resursele clientului, dinspre procesele back-office înspre abilitățile lor principale
  • IBM oferă Output Management Services ca pe o suită de servicii preambalate sau ca pe o soluție personalizată adresată cerințelor specifice ale clienților.

Noile produse din portofoliului IBM Express
IBM SurePOS 300 express și SurePOS 500 express
pentru industria retail.
De mai bine de 30 de ani, IBM oferă soluții sigure POS (point of sales) pentru vânzările cu amănuntul, a distribuit peste 3 milioane de unități și a instalat peste 2 milioane de sisteme în peste 100 de mii de magazine din întreaga lume. Aceste două soluții express sunt oferite acum ca pachete ce includ un procesor Intel Celeron, hard disk drive, touchscreen tip flat planel, imprimantă și sertar pentru bani. Aceste soluții oferă o platformă POS avansată și sigură, concepută să optimizeze personalizarea experienței clienților, productivitatea angajaților și flexibilitatea afacerii, totul la un preț competitiv.

Portofoliul Express IBM Product Lifecycle Management (PLM) oferă companiilor producătoare de orice dimensiune posibilitatea să achiziționeze soluții integrate IBM PLM cu mai multe funcții modulare.

Noile servere LINUX express 'žopen world' cu IBM eServer Open-Power 710 express și 720 express.
Aceste servere sunt preconfigurate cu 1,2 sau 4 procesoare, combinând performanța și fiabilitatea mașinilor ultraperformante cu simplitatea și costurile cerute de bugete mai mici. Echipate cu procesoare IBM POWER5 și cu sistemul de operare Linux, aceste servere pot rula aplicații critice de infrastructură și afaceri ale firmei. Ideal și pentru managementul bazelor de date, fiecare model Open Power express va include gratis un CD cu licență DB2 express.

Noile modele express pentru stațiile de lucru, Intellistation zPro Z20 și Intellistation mPro M30 express sunt pre-ambalate, iar configurarea de mare putere a stațiilor de lucru oferă avantaje majore de cost și performanță. Performanța scalabilă a multiprocesorului este optimizată pentru operarea aplicațiilor pentru calcul intensiv.