.

Casca Bluetooth handsfree, HBH-30 și un echipament handsfree portabil pentru mașină, bazat tot pe Bluetooth, HCB-30 sunt pentru Sony Ericsson noile accesorii oferite publicului larg. Vă reamintim că Bluetooth este un element cheie al produselor din portofoliul Sony Ericsson, pentru că această tehnologie permite crearea de noi aplicații inovatoare, menținând în același timp accentul pe telefon. Precizăm că Bluetooth Handsfree HBH-30 va fi disponibilă pe piață în trimestrul al doilea al anului, iar soluția pentru automobile HCB-30 va putea fi achiziționată din a doua jumătate a anului.
Casca Bluetooth HBH-30 este un echipament ușor și elegant care se conectează la telefonul mobil fără ajutorul unui cablu. La apelarea sau recepționarea unei convorbiri, telefonul se activează prin comandă vocală. Telefonul poate fi în geantă, în buzunarul de la haină sau în cealaltă parte a camerei. Casca se poate prinde confortabil de oricare ureche. Cu ajutorul ei, sunteți permanent conectați la telefon, fără să fie nevoie să-l aveți la îndemână. El poate fi la distanță de până la 10 metri de cască. O dată încărcată, casca Bluetooth funcționează o zi de lucru întreagă. Cântărește numai 28 de grame și are un timp maxim de standby de până la 4 zile și un timp de convorbire de aproximativ 4 ore.
Echipamentul Bluetooth handsfree pentru mașină HCB-30 este creat pentru a oferi siguranță și confort. Este o soluție prin intermediul căreia handsfree-ul Bluetooth recunoaște mobilul și îl cuplează fără cablu sau fără un support special, permițând utilizatorului să controleze telefonul fără să-l atingă fără să-și ia mâinile de pe volan. HCB-30 este proiectat să suporte sisteme avansate audio pentru automobile. Atunci când utilizatorul este apelat, echipamentul audio al mașinii este întrerupt automat, iar vocea interlocutorului se aude prin boxele mașinii. Când utilizatorul vorbește, microfonul preinstalat poate fi folosit pentru a răspunde sau a respinge un apel prin comenzi vocale. Un mic panou de control poate fi plasat pe bordul mașinii pentru activarea telefonului, controlul volumului și pentru a primi sau a respinge apeluri.
HCB-30 este compatibil cu toate telefoanele mobile Sony Ericsson care au încorporate Bluetooth și cu telefoanele Bluetooth ale altor producători. Vă reamintim că produsele Bluetooth comunică prin legături radio, eliminând nevoia unor conexiuni fizice, prin cablu. Tehnologia wireless Bluetooth a fost adaptată de principalii producători de telefoane mobile, computere, laptopuri și PDA '“uri etc., considerată fiind ca principalul substitut pentru tehnologia bazată pe cablu. Ericsson a fost unul dintre primii inițiatori ai standardului Bluetooth și continuă să fie unul dintre promotorii acestei tehnologii. Sony Ericsson are actualmente cel mai vast portofoliu de produse Bluetooth, cuprinzând atât telefoane, cât și accesorii.