.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe a lansat DRAGON BALL LEGENDS, un nou joc de lupte bazat pe cărți, care poate fi controlat cu un singur deget. Scopul jucătorilor în cel mai nou joc inspirat din franciza DRAGON BALL este să-și învingă oponenții umani din întreaga lume în cadrul confruntărilor PVP desfășurate în timp real. DRAGON BALL LEGENDS poate fi descărcat gratuit de pe  App Store sau din Google Play. ”DRAGON BALL LEGENDS introduce un sistem de control inovator bazat pe folosirea unui singur deget, jucătorii putând să intre în pielea celor mai populari eroi precum Goku, Gohan sau Vegeta”, precizează Keigo Ikeda, producătorul jocului în cadrul BANDAI NAMCO Entertainment.
 
Legendarul Goku va fi însoțit de o echipă de trei noi personaje create însuși de faimosul Akira Toriyama: Shallot, un Saiyan din trecut pierdut în timp, Zahha, un spadasin versat în artele magice, venit de pe tărâmuri îndepărtate și un misterios erou a cărui identitate este ascunsă de o capotă.   
 
DRAGON BALL LEGENDS a fost anunțat în cadrul unei campanii de pre-lansare în martie, interesul fiind atât de mare, încât toate recordurile înregistrate până acum de BANDAI NAMCO Entertainemnt au fost doborâte. Pentru a sărbători cei 4,5 milioane de utilizatori care s-au preînregistrat pentru a putea juca DRAGON BALL LEGENDS, toți cei care descarcă azi jocul vor avea acces gratuit la trei personaje, printre care Goku, Frieza și un erou misterios, respectiv la Chrono Crystals, folosite pentru invocarea luptătorilor în cadrul jocului.
 
Pentru mai multe informații despre jocurile BANDAI NAMCO Entertainment Europe vizitați pagina oficială https://www.bandainamcoent.com, paginile oficiale de Facebook https://www.facebook.com/darksouls,  respectiv  https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU, ori canalul oficial de Twitter https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU .