.

Bandai NAMCO Entertainment Europe, publisher de jocuri video anime, a anunțat Dragon Ball Xenoverse 2, care promite să ofere cea mai cuprinzătoare experiență Dragon Ball întâlnită într-un joc video. Dragon Ball Xenoverse 2 este dezvoltat de faimosul studio DIMPS din Osaka, Japonia, pentru PlayStation4, Xbox One și PC.
 
Conceput să profite din plin de puterea de calcul sporită a generației actuale de platforme, Dragon Ball Xenoverse 2 continuă succesul lui Dragon BALL XENOVERSE apărut în 2015, promițând să fie cel mai detaliat joc Dragon Ball din lume. 
 
“Bandai NAMCO Entertainment vrea să sărbătorească împreună cu fanii aniversarea de 30 de ani a francizei Dragon Ball, folosind vasta experiență în dezvoltarea de jocuri anime pentru a realiza Dragon Ball Xenoverse 2. Primul Dragon BALL XENOVERSE a fost un succes răsunător care le-a permis milioanelor de fani să-și îndeplinească cel mai mare vis: a avea propriul personaj în universul Dragon BALL! Cu Dragon Ball Xenoverse 2, alături de echipa de la DIMPS vrem să depășim toate așteptările”, precizează Hervé Hoerdt, VP al Marketing și Digital la Bandai NAMCO Entertainment Europe.
 
Dragon Ball Xenoverse 2 va fi lansat în Europa, Orientul mijlociu, Australasia și Africa pe PlayStation4, Xbox One și PC.