.

Dreamstime.com, una dintre cele mai expansive biblioteci de imagini online in regim Royalty Free, a anuntat marti 28 iunie postarea fotografiei cu numarul 80.000. Fotografia i-a adus autorului sau din Statele Unite un premiu mai mult decat binevenit: un Ipod Photo, unitate portabila de stocare, indispensabila oricarui fotograf profesionist.

Dreamstime.com este un proiect international initiat de o companie romana, Archiweb Design, si se bazeaza pe ideea unei comunitati interactive cu doua structuri principale: designeri si fotografi. Interactivitatea intre aceste doua categorii face ca cererea si oferta de fotografii sa se intalneasca intr-un timp record: incarcarea si descarcarea imaginilor se realizeaza aproape instantaneu

In plus, Dreamstime.com pune la dispozitia utilizatorilor si un forum, in asa fel incat daca o anumita imagine nu se regaseste pe site, ea poate fi solicitata fotografilor, aceasta, insa, fiind doar una dintre facilitatile oferite beneficiarilor. Printre alte instrumente se regasesc: cautare si cautare avansata pentru fotografi si imagini, un sistem instant de plata electronica ce permite acces imediat la fotografiile achizitionate, categorizare foarte precisa a fotografiilor, topuri, galerii si colectii si, nu in ultimul rand, calitatea si pretul imbatabil al fotografiilor: numai 1 (unul) USD!

Dreamstime.com este o oferta unica, in special pentru utilizatorii de 'žtalie' mica si mijlocie: agentii de publicitate, agentii new media si webdesigneri, freelanceri, reviste sau alt tip de publicatii si materiale publicitare. Pana acum, acesti utilizatori nu puteau accesa decat cu greutate bibliotecile de imagini, preturile (cateva sute de USD/imagine) fiind, practic, prohibitive.

Archiweb Design este una dintre agentiile de top in domeniul new media, cu o experienta ce insumeaza deja opt ani de activitate pe piata cea internationala, dar si pe cea interna. Printre clientii Archiweb se numara: Unilever, XEROX, Uniunea Arhitectilor din Romania, Despec, Siveco, TotalSoft sau Liddy Productions.
Pentru detalii si informatii suplimentare despre Dreamstime.com si Archiweb Design, vizitati web: www.dreamstime.com